Dé werkgever voor ambitieuze data professionals

Bij Digital Power sta je nooit alleen voor een uitdaging. Je deelt kennis en wisselt ervaringen uit met een team van like-minded collega's op wie je altijd terug kunt vallen. Of je nou een young professional bent of al jaren in het vak zit: je inbreng en feedback worden altijd gewaardeerd.

7 open vacatures

Jouw ontwikkeling is topprioriteit

Als onderdeel van het Digital Power team, werk je continu aan je kennis, hard- én soft skills. Verdeeld over het jaar volg je diverse trainingen op het gebied van tooling, methodes en persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt je razendsnel aan de hand van het ontwikkelplan wat je in overleg met je manager samenstelt. 

Als consultant in ons team heb je een baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Je volgt trainingen, maar krijgt ook toegang tot een uniek team gepassioneerde collega’s die graag met je meedenken. Zo hebben je opdrachtgevers altijd iemand in huis met up-to-date kennis en de juiste vaardigheden om hun uitdagingen aan te gaan. 

Deze bedrijven op je cv?

Ga aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers in verschillende sectoren

Dít is waar we met z'n allen voor staan

Je interpreteert de drie ‘tandwielen’ als volgt: iedereen voelt zich thuis bij de kernthema’s samen, ontwikkeling en van data naar doenHoe we die thema’s interpreteren en in de praktijk ervaren, verschilt per individu. 

Voor de één betekent samen bijvoorbeeld toegankelijk zijn en altijd klaarstaan voor collega’s, terwijl de ander zich vooral aangetrokken voelt tot dit thema door het plezier wat we samen hebben.

We mogen zijn wie we zijn en hoeven niet allemaal hetzelfde te doen en te denken. Verschillen zijn oké! Juist door allemaal comfortabel onszelf te zijn, zijn we samen zo goed!

Benieuwd hoe deze thema’s tot stand kwamen? Lees het hier >

Women in tech 💪

30% van onze consultants is vrouw. 

Dat is ten opzichte van het gemiddelde in de tech sector (18%) al een goede score, maar onze ambitie is om dit percentage nog verder te laten groeien.

Testimonials

Wat onze collega's zeggen

"
Toen ik bij Digital Power begon, was het leren kennen van mijn collega’s prioriteit en toen ik er klaar voor was, gingen de business managers aan de slag om de perfecte opdracht voor mij te vinden. Ik had het voor het kiezen!
Data Engineer
"

Ik werk met veel plezier bij Digital Power. ‘DiP’ is er voor zijn consultants en staat echt open om samen je ontwikkelrichting te bepalen. Eigenlijk is alles mogelijk en niets is in steen gegoten. En uiteraard zijn de fijne collega’s een groot pluspunt.

Data Scientist
"
Digital Power helpt mij te ontdekken wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg, om hiermee vervolgens bij te dragen aan de organisatie en mezelf verder te ontwikkelen.
Business Manager

Voel je thuis in een team data consultants met een passie voor data,
maar ook voor gezelligheid 😉 

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet en wat voor soort opdrachten jou te wachten staan?

Bekijk onze klantcases >

Ontdek hoe je bij ons ruimte krijgt voor eigen intiatieven.

Achter de schermen >

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze recruiters, Jane en Tsovik, vertellen je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.