Dé werkgever voor ambitieuze data professionals

Als consultant bij Digital Power sta je nooit alleen voor een uitdaging. Je deelt kennis en wisselt ervaringen uit met een team van like-minded mensen op wie je altijd terug kunt vallen.

Jouw ontwikkeling is topprioriteit

Als één van onze data professionals, werk je continu aan je kennis, hard- én soft skills. Verdeeld over het jaar volg je diverse trainingen op het gebied van tooling, methodes en persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt je razendsnel aan de hand van het ontwikkelplan wat je in overleg met je manager samenstelt. 

Jij leert, je opdrachtgever profiteert (mee)

Als consultant in ons team heb je een baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Je volgt trainingen, maar krijgt ook toegang tot een uniek team gepassioneerde collega’s die graag met je meedenken. Zo hebben je opdrachtgevers altijd iemand in huis met up-to-date kennis en de juiste vaardigheden om hun uitdagingen aan te gaan. 

3 belangrijke ingrediënten van je nieuwe baan

Passie voor data

We vinden het enorm belangrijk dat jij je ambities én die van je opdrachtgevers waar kunt maken. Als je op je plek zit en werk doet waar je energie van krijgt, genieten we allemaal mee. Kom je bij ons werken? Dan investeren we in jou!

Kennis & ontwikkeling

Als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling volg je hardskill trainingen én trainingen over onderwerpen als stakeholder management en feedbacktechnieken. Er is ook altijd budget beschikbaar voor een relevante externe training.

Een hecht team

Op vrijdag proberen zoveel mogelijk collega’s op kantoor te werken en kennis en ervaringen uit te wisselen. Een dag op kantoor is ook de perfecte gelegenheid om je tafelvoetbalskills te ontwikkelen en je collega’s beter te leren kennen.

Voel je thuis in een team data consultants wat veel bij klanten werkt, maar ook veel samen.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet en wat voor soort opdrachten jou te wachten staan?

Dít is waar we met z'n allen voor staan

Je interpreteert de drie ‘tandwielen’ als volgt: iedereen voelt zich thuis bij de kernthema’s samen, ontwikkeling en van data naar doenHoe we die thema’s interpreteren en in de praktijk ervaren, verschilt per individu. 

Voor de één betekent samen bijvoorbeeld toegankelijk zijn en altijd klaarstaan voor collega’s, terwijl de ander zich vooral aangetrokken voelt tot dit thema door het plezier wat we samen hebben.

We mogen zijn wie we zijn en hoeven niet allemaal hetzelfde te doen en te denken. Verschillen zijn oké! Juist door allemaal comfortabel onszelf te zijn, zijn we samen zo goed!

Benieuwd hoe deze thema’s tot stand kwamen? Lees dit blog artikel >

Ga aan de slag voor organisaties als