Dít is Digital Power

Bevlogen

Bevlogen

We zijn een team van specialisten, gedreven door een enorme passie voor data en de wil om morgen beter te zijn dan vandaag.

Doelgericht

Doelgericht

We helpen bij het vaststellen én bereiken van doelen. We kijken verder dan onze opdracht en overtreffen verwachtingen.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

We zijn leergierig en worden continu uitgedaagd om te blijven leren. Door de kennis die we op doen te delen, ontwikkelen we onszelf én onze opdrachtgevers.

Plezier

Plezier

We stoppen veel energie in ons werk en krijgen er nieuwe energie voor terug. We zijn oprecht trots op elkaar en vieren ons succes met het hele team.

Jouw ontwikkeling is topprioriteit

Als één van onze digital professionals, werk je continu aan je kennis, hard- én soft skills. Verdeeld over het jaar volg je diverse trainingen op het gebied van tooling, methodes en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij het ontwikkelplan wat je in overleg met je manager samenstelt, kan een steile leercurve gegarandeerd worden.

Jij leert, je opdrachtgever profiteert (mee)

Als consultant in ons team heb je een baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Je volgt trainingen, maar krijgt ook toegang tot een uniek team gepassioneerde collega’s die graag met je meedenken. Zo hebben je opdrachtgevers altijd iemand in huis met up-to-date kennis en de juiste vaardigheden om hun uitdagingen aan te gaan.

3 belangrijke ingrediënten van je nieuwe baan

Passie voor data

We vinden het enorm belangrijk dat jij je ambities én die van je opdrachtgevers waar kunt maken. Als je op je plek zit en werk doet waar je energie van krijgt, genieten we allemaal mee. Kom je bij ons werken? Dan investeren we in jou!

Kennis & ontwikkeling

Aan onze interne Data Academy volg je hard skill trainingen én trainingen over onderwerpen als stakeholder management en feedbacktechnieken. Heb je een externe training nodig? Dan is er altijd opleidingsbudget beschikbaar.

Een hecht team

De 4e vrijdag van de maand komt ons hele team bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Een dag op kantoor is ook de perfecte gelegenheid om je tafelvoetbalskills te ontwikkelen en je collega’s beter te leren kennen tijdens de vrijmibo.

De digitale uitdagingen van Nespresso tijdens onze Learning @ Location Day

“Hoe halen we meer relevante inzichten uit onze data met Google Analytics?” Tijdens een Learning @ Location Day ging ons team twee data analyse uitdagingen van Nespresso aan.

Verbeterde UX bij PostNL: ons team in actie op een Learning @ Location Day

“Wat kunnen we verbeteren zodat onze klanten niet meer hoeven te bellen met de vraag: waar is mijn pakket?” Ons team ging aan de slag met deze uitdaging van PostNL​.

App optimalisatie voor Oxfam Novib tijdens een Learning @ Location Day

“Hoe maken we onze app toegankelijker voor mensen uit Vietnam?” Ons hele team werkte een dag aan deze uitdaging van hulporganisatie Oxfam Novib.

Ga aan de slag voor organisaties als