Dít is Digital Power

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Door kennisdeling ontwikkelen we onszelf en onze opdrachtgevers.

Doelgericht

Doelgericht

We helpen bij het vaststellen én bereiken van doelen en overtreffen verwachtingen.

Passie

Passie

We hebben passie voor data en de wil om morgen beter te zijn dan vandaag.

Plezier

Plezier

We halen voldoening en plezier uit werken met ambitieuze opdrachtgevers en collega’s.

Jouw ontwikkeling is topprioriteit

Als één van onze digital professionals, werk je continu aan je kennis, hard- én soft skills. Verdeeld over het jaar volg je diverse trainingen op het gebied van tooling, methodes en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij het ontwikkelplan wat je in overleg met je manager samenstelt, kan een steile leercurve gegarandeerd worden.

Jij leert, je opdrachtgever profiteert (mee)

Als consultant in ons team heb je een baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Je volgt trainingen, maar krijgt ook toegang tot een uniek team gepassioneerde collega’s die graag met je meedenken. Zo hebben je opdrachtgevers altijd iemand in huis met up-to-date kennis en de juiste vaardigheden om hun uitdagingen aan te gaan.

3 belangrijke ingrediënten van je nieuwe baan

Passie voor data

We vinden het enorm belangrijk dat jij je ambities én die van je opdrachtgevers waar kunt maken. Als je op je plek zit en werk doet waar je energie van krijgt, genieten we allemaal mee. Kom je bij ons werken? Dan investeren we in jou!

Kennis & ontwikkeling

Aan onze in-house Academy volg je hard skill trainingen én trainingen over onderwerpen als stakeholder management en feedbacktechnieken. Heb je een externe training nodig? Dan is er altijd opleidingsbudget beschikbaar.

Een hecht team

De 4e vrijdag van de maand komt ons hele team bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Een dag op kantoor is ook de perfecte gelegenheid om je tafelvoetbalskills te ontwikkelen en je collega’s beter te leren kennen tijdens de vrijmibo.

De digitale uitdagingen van Nespresso tijdens onze Learning @ Location Day

“Hoe halen we meer relevante inzichten uit onze data met Google Analytics?” Tijdens een Learning @ Location Day ging ons team twee data analyse uitdagingen van Nespresso aan.

Verbeterde UX bij PostNL: ons team in actie op een Learning @ Location Day

“Wat kunnen we verbeteren zodat onze klanten niet meer hoeven te bellen met de vraag: waar is mijn pakket?” Ons team ging aan de slag met deze uitdaging van PostNL​.

Een dag als Conversie Optimalisatie Specialist bij Digital Power

“Hoe ziet dat er nou uit, een werkdag van een interim data professional?”Ontdek hoe het is om bij Digital Power te werken in de rol van Conversie Optimalisatie Specialist.

Geef je carrière een kickstart tijdens de DigiTalent Bootcamp

2 WEKEN. 10 DAGEN. 3 DISCIPLINES. 1 DINER.

Ga aan de slag voor organisaties als