Dé werkgever voor ambitieuze data professionals

Als consultant bij Digital Power sta je nooit alleen voor een uitdaging. Je deelt kennis en wisselt ervaringen uit met een team van like-minded mensen op wie je altijd terug kunt vallen.

Jouw ontwikkeling is topprioriteit

Als één van onze data professionals, werk je continu aan je kennis, hard- én soft skills. Verdeeld over het jaar volg je diverse trainingen op het gebied van tooling, methodes en persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt je razendsnel aan de hand van het ontwikkelplan wat je in overleg met je manager samenstelt. 

Jij leert, je opdrachtgever profiteert (mee)

Als consultant in ons team heb je een baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Je volgt trainingen, maar krijgt ook toegang tot een uniek team gepassioneerde collega’s die graag met je meedenken. Zo hebben je opdrachtgevers altijd iemand in huis met up-to-date kennis en de juiste vaardigheden om hun uitdagingen aan te gaan. 

3 belangrijke ingrediënten van je nieuwe baan

Passie voor data

We vinden het enorm belangrijk dat jij je ambities én die van je opdrachtgevers waar kunt maken. Als je op je plek zit en werk doet waar je energie van krijgt, genieten we allemaal mee. Kom je bij ons werken? Dan investeren we in jou!

Kennis & ontwikkeling

Aan onze interne Data Academy volg je hard skill trainingen én trainingen over onderwerpen als stakeholder management en feedbacktechnieken. Heb je een externe training nodig? Dan is er altijd opleidingsbudget beschikbaar.

Een hecht team

De 4e vrijdag van de maand komt ons hele team bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Een dag op kantoor is ook de perfecte gelegenheid om je tafelvoetbalskills te ontwikkelen en je collega’s beter te leren kennen tijdens de vrijmibo.

Voel je thuis in een team data consultants wat veel bij klanten werkt, maar ook vaak naar kantoor komt voor kennisdeling, teambuilding en een potje tafelvoetbal.

Samen helpen we organisaties datagedreven werken. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet en wat voor soort opdrachten jou te wachten staan?

Dít is waar we met z'n allen voor staan

Bevlogen

We zijn een team van specialisten, gedreven door een enorme passie voor data en de wil om morgen beter te zijn dan vandaag.

Doelgericht

We helpen bij het vaststellen én bereiken van doelen. We kijken verder dan onze opdracht en overtreffen verwachtingen.

Ontwikkeling_web

Ontwikkeling

We zijn leergierig en worden continu uitgedaagd om te blijven leren. Door de kennis die we op doen te delen, ontwikkelen we onszelf én onze opdrachtgevers.

Plezier_web

Plezier

We stoppen veel energie in ons werk en krijgen er nieuwe energie voor terug. We zijn oprecht trots op elkaar en vieren ons succes met het hele team.

Ga aan de slag voor organisaties als