Bezig zijn met je vak én onderdeel zijn van het leukste team (data) professionals

Het kan, bij Digital Power

Elk kwartaal een teamuitje, een collega helpen bij een uitdagende case, tafelvoetballen, interne meet-ups en proosten op de vrijdagmiddagborrel.
Ben jij erbij?

Voel jij je hier thuis?

De inhoud van je werk is enorm belangrijk, maar ook je werkgeluk maakt je carrière. Daarom focussen we niet alleen op ontwikkeling en uitdaging, maar ook op veel plezier hebben met elkaar!

Persoonlijke ontwikkeling

Blijf altijd up-to-date door continu te leren, te trainen en vooral: te doen. Lees hier meer over je persoonlijke ontwikkel-mogelijkheden.

Wekelijkse meet-ups

Op vrijdag werk je, in overleg met je opdrachtgever, vanaf ons kantoor. Die dag deel je ervaringen en uitdagingen met collega’s.

Maandelijkse business update

Samen bouwen we continu aan onze organisatie. Tijdens de maandelijkse business update vertelt de staf hoe we ervoor staan.

Elk kwartaal een teamuitje

Als collectieve bonus doen we elk kwartaal met z’n allen iets leuks. Hoe hoger onze declarabiliteit, hoe hoger het budget.

5-jarig lustrum

In 2021 vierden we ons 5-jarig bestaan groots met elkaar!

Abseilen van de Euromast, vliegen over Rotterdam, op een speedboot over de Maas, you name it! Fantastisch om iedereen weer te zien na al die maanden thuiswerken door corona.

We sloten de dag af met een galadiner + feest en brachten de nacht door op de SS Rotterdam. Vier jij het volgende lustrum met ons mee?

Bekijk meer op ons YouTube kanaal >

Bij ons op kantoor

Eind 2019 verhuisden we naar een gloednieuw kantoor in Amsterdam Zuid. In 2020 openden we een tweede kantoor in Den Bosch.

Een meet-up in de ‘dash-boardroom’ en daarna een potje tafelvoetballen. Een uurtje staan om vervolgens je bureau weer naar beneden bij te stellen en natuurlijk: heerlijke bonenkoffie! Bekijk de video hierboven en proef de sfeer

Bekijk meer op ons YouTube kanaal >

Elk kwartaal een teamuitje

Met z’n allen kamperen, varen over de Amsterdamse grachten of rijden in oude ‘Eenden’ met onderweg ‘De Grote Ken je Collega Quiz’.

Onze teambonus bestaat uit budget voor teamuitjes. Elk kwartaal ondernemen we iets leuks met elkaar. 

Naast de teamuitjes ondernemen we ook vaak in kleine groepjes iets. Sluit bijvoorbeeld eens aan bij onze klimclub of fietsclub!

Bekijk meer op ons YouTube kanaal >

Klanten op bezoek

Als consultants werken we veel bij onze opdrachtgevers op locatie. Hoe leuk is het dan om hun hele team eens bij ons op kantoor uit te nodigen?

In deze video zie je een aantal van onze data professionals aan het woord. Ze vertellen over onze samenwerking met Univé.

Deze beelden zijn van ons oude kantoor. We hebben twee nieuwe kantoren in Amsterdam en Den Bosch!

Bekijk meer op ons YouTube kanaal >

We delen onze kennis graag online en hebben regelmatig leuke updates over wat we allemaal doen. Wil je ons volgen?

We zijn actief op LinkedIn, Instagram én Facebook!

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze recruiters , Jane en Tsovik, vertellen je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.