Elk kwartaal een teamuitje

Met z’n allen kamperen, varen over de Amsterdamse grachten of rijden in oude eenden met onderweg de ‘Grote Ken je Collega Quiz’.

Onze teambonus bestaat uit budget voor teamuitjes! Elk kwartaal ondernemen we iets leuks met elkaar. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Naast de teamuitjes ondernemen we ook vaak in kleine groepjes iets. Sluit bijvoorbeeld eens aan bij onze klimclub of fietsclub!

digital-power-tafelvoetbal

Learning @ Location Days

Iedere maand komen alle consultants op kantoor om samen een dag te werken aan kennisdeling.

Zo werk je met elkaar aan een praktijkcasus, volg je gezamenlijk verschillende trainingen, of help je elkaar met het tackelen van problemen die je tijdens je opdracht tegenkomt.

Naast kennisdeling is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, en sluiten we altijd af met een borrel.

Real life sfeer proeven?

Ben je enthousiast geworden en wil je een keer langskomen om kennis te maken? Kom eens langs voor een potje tafeltennis of -voetbal!

Neem direct contact op met Robin de Kramer

Werken bij

Ruimte voor persoonlijke én professionele ontwikkeling. Een team van jonge én ervaren specialisten. Gezamenlijk dezelfde passie voor data.

Academy

Dankzij continue training aan de hand van onze trainingskalender en een persoonlijk ontwikkelplan, is iedere specialist in ons team altijd up-to-date.

Vacatures

Hardcore programmeren of juist de klantervaring helpen met behulp van data: help verschillende opdrachtgevers datagedreven te werken.

Ga aan de slag voor organisaties als