Proef de sfeer en leer onze mensen kennen

Een training van een collega, een potje tafelvoetbal en proosten op de vrijdagmiddagborrel. Iedereen weet elkaar te vinden.

Voel jij je hier thuis?

De inhoud van je werk is enorm belangrijk, maar ook je werkgeluk maakt je carrière. Daarom focussen we niet alleen op ontwikkeling en uitdaging, maar ook op veel plezier hebben met elkaar!

Elk kwartaal een teamuitje

Met z’n allen kamperen, varen over de Amsterdamse grachten of rijden in oude eenden met onderweg de ‘Grote Ken je Collega Quiz’.

Onze teambonus bestaat uit budget voor teamuitjes! Elk kwartaal ondernemen we iets leuks met elkaar. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Naast de teamuitjes ondernemen we ook vaak in kleine groepjes iets. Sluit bijvoorbeeld eens aan bij onze klimclub of fietsclub!

Volg ons op social media

We delen onze kennis graag online en hebben regelmatig leuke updates over wat we allemaal doen. Wil je ons volgen?

We zijn actief op LinkedIn, Instagram én Facebook!

Learning @ Location Days

Iedere maand komen alle consultants op kantoor om samen een dag te werken aan kennisdeling.

Zo werk je met elkaar aan een praktijkcasus, volg je gezamenlijk verschillende trainingen, of help je elkaar met het tackelen van problemen die je tijdens je opdracht tegenkomt.

Naast kennisdeling is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en sluiten we altijd af met een vrijmibo. Zo leer je je collega’s écht kennen!

Meer weten over werken bij Digital Power?
Business Manager Robin vertelt je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.