Proef de sfeer en leer onze mensen kennen

Een training van een collega, een potje tafelvoetbal en proosten op de vrijdagmiddagborrel. Iedereen weet elkaar te vinden.

Voel jij je hier thuis?

De inhoud van je werk is enorm belangrijk, maar ook je werkgeluk maakt je carrière. Daarom focussen we niet alleen op ontwikkeling en uitdaging, maar ook op veel plezier hebben met elkaar!

Een kijkje in de keuken

Eind 2019 verhuisden we naar een gloednieuw kantoor in Amsterdam Zuid. 

Een meet-up in de ‘dash-boardroom’ en daarna een potje tafelvoetballen. Een uurtje staan om vervolgens je bureau weer naar beneden bij te stellen en natuurlijk: heerlijke bonenkoffie! Bekijk de video hierboven en proef de sfeer.

Goed om te weten: we openen in 2020 een tweede kantoor in Den Bosch.

Volg ons op social media

We delen onze kennis graag online en hebben regelmatig leuke updates over wat we allemaal doen. Wil je ons volgen?

We zijn actief op LinkedIn, Instagram én Facebook!

werken-bij-digital-power

Learning @ Location Days

Iedere maand komen alle consultants op kantoor om samen een dag te werken aan kennisdeling.

Zo presenteer je aan elkaar hoe je een opdracht hebt aangepakt, volg je gezamenlijk verschillende trainingen, of help je elkaar met het tackelen van problemen die je tijdens je opdracht tegenkomt.

Naast kennisdeling is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en sluiten we altijd af met een vrijmibo. Zo leer je je collega’s écht kennen!

Elk kwartaal een teamuitje

Met z’n allen kamperen, varen over de Amsterdamse grachten of rijden in oude eenden met onderweg de ‘Grote Ken je Collega Quiz’.

Onze teambonus bestaat uit budget voor teamuitjes! Elk kwartaal ondernemen we iets leuks met elkaar. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Naast de teamuitjes ondernemen we ook vaak in kleine groepjes iets. Sluit bijvoorbeeld eens aan bij onze klimclub of fietsclub!

Klanten op bezoek

Als consultants werken we veel bij onze opdrachtgevers op locatie. Hoe leuk is het dan om hun hele team eens bij ons op kantoor uit te nodigen?

In deze video zie je een aantal van onze data professionals aan het woord. Ze vertellen over onze samenwerking met Univé.

Zie jij jezelf al in een multi-disciplinair team werken bij een toffe opdrachtgever?

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze Recruiter Jane vertelt je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.