Proef de sfeer en leer onze mensen kennen

Een training van een collega, een potje tafelvoetbal en proosten op de vrijdagmiddagborrel. Iedereen weet elkaar te vinden.

Voel jij je hier thuis?

De inhoud van je werk is enorm belangrijk, maar ook je werkgeluk maakt je carrière. Daarom focussen we niet alleen op ontwikkeling en uitdaging, maar ook op veel plezier hebben met elkaar!

Persoonlijke ontwikkeling

Blijf altijd up-to-date door continu te leren, te trainen en vooral: te doen. Lees hier meer over je persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.

Wekelijkse meet-ups

Op vrijdag werk je, in overleg met je opdrachtgever, vanaf ons kantoor. Die dag deel je ervaringen en uitdagingen met collega’s.

Maandelijkse L@L Days

Elke vierde vrijdag van de maand komt het hele team bij elkaar voor een business update, kennisdeling én teambuilding.

Elk kwartaal een teamuitje

Als collectieve bonus doen we elk kwartaal met z’n allen iets leuks. Hoe hoger onze declarabiliteit, hoe hoger het budget.

Een kijkje in de keuken

Eind 2019 verhuisden we naar een gloednieuw kantoor in Amsterdam Zuid. In 2020 openden we een nieuwe locatie in Den Bosch.

Een meet-up in de ‘dash-boardroom’ en daarna een potje tafelvoetballen. Een uurtje staan om vervolgens je bureau weer naar beneden bij te stellen en natuurlijk: heerlijke bonenkoffie! Bekijk de video hierboven en proef de sfeer.

Volg ons op social media

We delen onze kennis graag online en hebben regelmatig leuke updates over wat we allemaal doen. Wil je ons volgen?

We zijn actief op LinkedIn, Instagram én Facebook!

werken-bij-digital-power

Learning @ Location Days

Iedere 4e vrijdag van de maand komen alle consultants naar kantoor voor een dag waarbij kennisdeling centraal staat.

We presenteren aan elkaar hoe we een opdracht hebben aangepakt, volgen gezamenlijk verschillende trainingen en helpen elkaar met het tackelen van problemen die we tijdens opdrachten tegenkomen.

Elk kwartaal een teamuitje

Met z’n allen kamperen, varen over de Amsterdamse grachten of rijden in oude eenden met onderweg de ‘Grote Ken je Collega Quiz’.

Onze teambonus bestaat uit budget voor teamuitjes! Elk kwartaal ondernemen we iets leuks met elkaar. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Naast de teamuitjes ondernemen we ook vaak in kleine groepjes iets. Sluit bijvoorbeeld eens aan bij onze klimclub of fietsclub!

Klanten op bezoek

Als consultants werken we veel bij onze opdrachtgevers op locatie. Hoe leuk is het dan om hun hele team eens bij ons op kantoor uit te nodigen?

In deze video zie je een aantal van onze data professionals aan het woord. Ze vertellen over onze samenwerking met Univé.

Zie jij jezelf al in een multi-disciplinair team werken bij een toffe opdrachtgever?

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze recruiters , Jane en Tsovik, vertellen je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.