Digital Power tafelvoetbaltoernooi

Onze directeur René won de wisseltrofee van ons eerste tafelvoetbaltoernooi. Dubieus? Ach, we gunnen het hem allemaal (en we blijven gewoon oefenen!)

Vrijmibo op de Amsterdamse grachten

Dankzij onze gedeelde passie voor data zijn we een hecht team met een unieke sfeer. Benieuwd wat voor mensen bij ons werken? Check deze video!

Learning @ Location Day

Iedere maand komen alle consultants op kantoor om samen een dag te werken aan kennisdeling. Zo werk je met elkaar aan een praktijkcasus, volg je gezamenlijk verschillende trainingen, of help je elkaar met het tackelen van problemen die je tijdens je opdracht tegenkomt. Naast kennisdeling is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, en sluiten we altijd af met een borrel.

samen-werken-aan-uitdagende-cases

Real life sfeer proeven?

Ben je enthousiast geworden en wil je een keer langskomen om kennis te maken? We ontmoeten je graag. De koffie staat klaar!

Neem direct contact op Wouter

Werken bij

Ruimte voor persoonlijke én professionele ontwikkeling. Een team van jonge én ervaren specialisten. Gezamenlijk dezelfde passie voor data.

Academy

Dankzij continue training aan de hand van onze trainingskalender en een persoonlijk ontwikkelplan, is iedere specialist in ons team altijd up-to-date.

DigiTalent Bootcamp

Sta je aan het begin van je loopbaan en wil je in korte tijd zoveel mogelijk relevante kennis en vaardigheden opdoen? Dan is de DigiTalent Bootcamp wat voor jou!

Ga aan de slag voor organisaties als