Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij ons krijg je volop de ruimte om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Zo word je beter in je vak én een betere collega.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij ons krijg je volop de ruimte om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Zo word je beter in je vak én een betere collega.

Trainingsaanbod

Onze interne trainingskalender bevat trainingen die je helpen een betere consultant te worden. Een aantal trainingen is ook voor stafmedewerkers relevant. 

Volg een training R of Python gegeven door een collega of sluit aan bij een interne kennisdeling over Data Engineering. Ontwikkel je daarnaast door trainingen te volgen over onderwerpen als ‘Omgaan met weerstand’, ‘Stakeholdermanagement’, ‘Efficiënter werken’, ‘Presentatievaardigheden’ en ‘Anderen coachen’. 

Heb je voor je opdracht extra kennis nodig over agile werken? Ook dan kunnen we je helpen. Het is ook mogelijk je  SCRUM Master of -Product Owner certificaat te halen.

Externe trainingen en congressen

Wil je een specifieke tool of vaardigheid leren die we intern niet aanbieden? Als het bijdraagt aan je ontwikkeling en de functie die je uitvoert voor Digital Power, is er veel mogelijk. Dit geldt voor onze consultants én stafmedewerkers!

Jaarlijks neemt een aantal van ons deel aan events als MeasureCamp, Conversion Hotel, Adobe Summit, diverse meetups en Superweek. Je kunt hierheen als bezoeker, maar als je het leuk vindt namens ons te spreken op zo’n event, zijn er ook mogelijkheden.

Wil je naast je werk een hbo of -masteropleiding volgen? We gaan graag met je in gesprek! 

Met ‘domeinkennis’ bedoelen we in hoeverre je kennis hebt van de typische vraagstukken en tooling binnen je specialisatie (bijvoorbeeld Data Analytics). 

Met ‘consultancy skills’ bedoelen we vaardigheden die betrekking hebben op het ‘consultant zijn’ in het algemeen. In welke mate ben je bijvoorbeeld sparringpartner voor de klant? En hoe goed ben je in het onderhouden van de relatie en het uitbouwen hiervan?

Ontwikkel je in 5 jaar van starter naar data specialist of -generalist

Als onderdeel van ons team, verloopt je ontwikkeling in een aantal fasen:

1. Starter: je eerste maanden als data professional

2. Junior: tot 1,5 jaar werkzaam in ons team

3. Medior: na ongeveer 3 jaar

4. Senior: na ongeveer 4 jaar

Na 5 jaar kies je zelf welke kant je op wilt. Word je:

5.  specialist/expert op jouw vakgebied…

6. …of een breed inzetbare generalist?

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze recruiters, Jane en Tsovik, vertellen je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.