Klantcases

Samen maken we organisaties datagedreven. Bekijk voorbeelden van ons werk.

Klantcases

Samen maken we organisaties datagedreven. Bekijk voorbeelden van ons werk.

“Door de hulp van Digital Power bij het opzetten van een KPI-framework, het inrichten van de web analytics en het stroomlijnen van de rapportages, heeft het datagedreven werken bij de Koninklijke Bibliotheek een flinke impuls gekregen.”
– Eric Daamen, Coördinator Online Bibliotheek
“Het kan heel veel opleveren om eens stil te gaan staan bij de processen die we als organisatie als vanzelfsprekend ervaren. We kunnen door in te zoomen op delen van deze processen echte verbeteringen aanbrengen, liefst onderbouwd door data.”
– Marije de Greef, manager corporate HRM, Driessen Groep
“We konden zelf geen extra tijd vrij maken en daar komt bij dat dit soort koppelingen niet 1-2-3 te maken zijn door iedereen. Daarom was ik blij dat Digital Power ons heeft geholpen deze ambitie waar te maken.”
– Geert-Jan Waasdorp. Directeur Intelligence Group
Previous
Next

We maakten de website prestaties op een toegankelijke manier inzichtelijk en richtten een uniform proces in voor continue verbetering.

Op basis van o.a. ov-chipkaartdata en de dienstregeling bouwden we een algoritme wat de drukte op stations voorspelt.

We schreven een script wat op basis van geodata automatisch de zonligging van alle tuinen van het huurwoningportfolio berekent.

We automatiseerden handmatige processen met behulp van een Python script en een PowerBI dashboard en bespaarden enorm veel tijd.

Aan de hand van ons Bouwstenenmodel helpen we de online kanalen inzichtelijk te maken middels betrouwbare web analytics.

We maakten de volledige klantreis inzichtelijk voor betere interne samenwerking en een cross-channel klantervaring.

We zochten uit waar websitebezoekers vastliepen en gaven tips om de online conversie te verhogen dankzij een betere user experience.

Samen met het team van de klant ontwikkelden we de optimalisatie customer journey voor de belangrijkste buyer personas.

Ons hele team werkte een dag samen om PostNL te helpen de druk op het callcenter te verlichten en meer vragen online af te handelen.

We onderzochten hoe de integratie van verschillende databronnen m.b.v. Microsoft Power BI de besluitvorming binnen Univé kon verbeteren.

Ons hele team werkte een dag samen om Oxfam Novib te helpen hun mobiele app toegankelijker te maken voor mensen uit Vietnam.

Ons Tableau dashboard biedt inzicht in de arbeidsmarktkansen en het perspectief voor scholieren en beleidsmakers in het mbo.

Ons hele team werkte een dag samen om Nespresso te helpen meer relevante inzichten uit Google Analytics te halen.

De resultaten van een direct mailing campagne vielen tegen, maar waarom? We analyseerden de customer journey en stelden een actieplan op.

In samenwerking met het web development team van RNW ontwikkelden we een tag management plan voor alle websites van de NGO.

We schreven een volledig gedocumenteerd en toekomstbestendig Python script om complexe databases samen te voegen.

We gaven Elsevier Weekblad inzicht in de mate waarin de typen content bijdragen aan het bereik, de betrokkenheid en de conversie.

Met behulp van NLP en text mining transformeerden we ongestructureerde data naar bruikbare inzichten die leiden tot procesverbeteringen.

We zetten een A/B testomgeving op met als doel de user experience te verbeteren en dus de conversie van Vodafone te verhogen.

We maakten de dynamische online salesfunnel volledig inzichtelijk met behulp van Google Analytics en een R script.

Samen met de afdeling Human Resource Management maakten we de klantreizen van (potentiële) medewerkers inzichtelijk.

We werken onder andere voor

Neem contact met ons op

Sparren over effectief datagedreven werken of heb je een vraag over onze diensten? We horen graag van je!