Wij maken organisaties data gedreven

Bij elke nieuwe opdracht stellen we de klant de vraag: wat wil je bereiken? We brengen niet alleen de doelstellingen in kaart, maar ook de juiste (K)PI’s. We analyseren, structureren en maken actieplannen. Schaalbare plannen die elke organisatie future proof maken.

unive_logo

Power BI dashboard zorgcampagne

We onderzochten hoe de integratie van verschillende databronnen met behulp van de visualisatietool Microsoft Power BI de besluitvorming binnen Univé kon verbeteren.

ziggo logo

Analyse direct mailing campagne

De resultaten van een direct mailing campagne vielen tegen, maar waarom? We analyseerden de customer journey en stelden een actieplan op.

vodafone

Implementatie cookie oplossing

Om de privacy van bezoekers te beschermen vroeg Vodafone ons te helpen bij de implementatie van een cookie oplossing op alle digitale platforms.

vodafone

Opzet A/B testomgeving

Wij zetten een A/B testomgeving op met als doel de user experience te verbeteren en dus de conversie van Vodafone te verhogen.

rnw logo

Ontwikkeling tag management stramien

In samenwerking met het web development team van RNW ontwikkelden we een tag management plan voor alle websites van de NGO.

rnw logo

Gestructureerde dataverzameling

RNW vroeg onze hulp bij het verzamelen, samenvoegen, structureren én visualiseren van data uit vele verschillende informatiebronnen.

intelligence-group

Dashboard arbeidsperspectief mbo-opleidingen

Intelligence Group vroeg ons een dashboard te maken dat inzicht biedt in de arbeidsmarktkansen en -perspectief voor scholieren en beleidsmakers in het MBO.

hema logo

Roadmap naar digital data excellence

Hema vroeg ons de datacollectie binnen de organisatie onder de loep te nemen en te adviseren hoe deze meer data gedreven kon worden.