Over Digital Power

Als snelgroeiend data consultancy bureau helpen we je van data naar doen. Onze missie? Jouw datapartner worden.

Digital Power is jouw datapartner.

We zijn een sympathiek consultancybureau dat zich bezighoudt met alle vraagstukken op het gebied van data. We hebben ruime ervaring bij verschillende typen organisaties, met allerlei soorten opdrachten en delen onze kennis graag met jou. Is je uitdaging of vraagstuk nieuw voor ons? Ook al hebben we het nog nooit gedaan, we denken dat we het tóch kunnen.

Hoe dan? Nou, daar hebben we veel manieren voor. We bieden verschillende diensten, producten en oplossingen. We doen het betaald of gratis via onze stichting. We doen het sowieso samen, met plezier. Van data, naar doen. 

Digital Power is niets zonder onze mensen.

Stuk voor stuk specialisten met ‘DiP DNA’, ondersteund door een ambitieuze staf. Een hecht team, met een eigen cultuur en een torenhoge gunfactor. Mensen die zichzelf continu ontwikkelen en steeds weer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Die elkaar kennen, samenwerken, kennisdelen en trots zijn op elkaar.

Wil je meer over ons ontdekken, met ons werken of onze collega worden? Bel ons, kom langs, schiet ons aan of wacht af tot we jou vinden. Als data voor jou een thema is, ga je ons de komende tijd sowieso leren kennen!

We dragen ook ons steentje bij.

Als datapartner willen we onze datakennis en -kunde toegankelijk maken voor iedereen, en dus ook voor de maatschappij en de maatschappelijke sector. Daarom hebben we in 2021 een stichting opgericht: de Digital Power Datahub. Waar de Digital Power b.v. jouw datapartner is, is onze stichting jouw Datahub; een verbindingspunt tussen de maatschappelijke sector, de commerciële sector en het datadomein rondom het thema data.

De Digital Power b.v. investeert in de Datahub zodat onze consultants hun kennis en kunde kosteloos kunnen inzetten voor projecten met een maatschappelijk doel. Ook geven we voorlichting over hoe je als burger, op basis van je eigen normen en waarden, meer grip kunt krijgen op (jouw) data. Zo pakken we bij Digital Power niet alleen kansen, maar nemen we ook onze verantwoordelijkheid in een wereld die steeds meer op én om data draait. 

Mogen we je meer vertellen?

Wil je meer over ons ontdekken, met ons werken of onze collega worden? Bel ons, kom langs, schiet ons aan of wacht af tot we jou vinden. Als data voor jou een thema is, ga je ons de komende tijd sowieso leren kennen!

Geschiedenis

Digital Power BV is opgericht in 2016.

Locatie

We zijn gevestigd in Amsterdam en Den Bosch.

Team

We zijn in totaal met ongeveer 120 man.

Zusterorganisaties

Ontdek DatastreamsActuals.

Werkwijze

Aan de hand van ons Bouwstenenmodel voor datagedreven werken helpen we je stap voor stap op weg naar een datagedreven organisatie.

Wij zijn officieel partner van

digital-power-implementatiepartner-adobe
digital-power-implementatiepartner-piwik
digital-power-implementatiepartner-relay42k
digital-power-implementatiepartner-sas
digital-power-implementatiepartner-tealium
digital-power-implementatiepartner-webtrekk

We werken volledig tool-onafhankelijk en helpen je graag bij de selectie, implementatie én het gebruik van de juiste tooling. 

Je kent ons mogelijk via

We werken onder andere voor

Neem contact met ons op

Sparren over effectief datagedreven werken of heb je een vraag over ons? We horen graag van je!