Data consultancy

Van data naar doen

Datagedreven werken begint bij je missie, visie, strategie en doelstellingen.  Aan de hand van ons Bouwstenenmodel brengen onze data consultants samen met jou in kaart waar je nu staat.

Als jouw datapartner helpen we je stap voor stap je doelstellingen te bereiken met behulp van data. We doen dit door middel van strategisch advies, maar ook pragmatisch uitvoeren. Ook kun je ons inzetten als analytics translator die de brug slaat tussen management en operatie.

digital_power_bouwstenenmodel

Jouw digitale transformatie met ons als datapartner

Je moet ‘iets met data’ en je wilt het ook. Je wilt:

  • Data verzamelen waar je echt iets aan hebt.
  • Op je data kunnen vertrouwen.
  • Je doelgroep beter leren kennen met behulp van data.
  • Betere beslissingen kunnen maken op basis van data.
  • Weten wat er gaat gebeuren op basis van je huidige prestaties.

Herkenbaar? Dan kunnen wij je helpen. Krijg inzicht in je huidige situatie en verbeterpotentieel. Ontdek hoe je data effectief kunt inzetten om je doelstellingen te bereiken.

Jouw digitale transformatie

Onze data consultants helpen je in 4 stappen naar een data gedreven organisatie

1. Kennismaking

Waar sta je nu, waar wil je heen en waarom? Tijdens een verkennende sessie onderzoeken we hoe onze data consultants jou kunnen helpen.

2. Organisatie assessment

Wat is er nodig om je dichter bij je doelstellingen te brengen? A.d.h.v. ons bouwstenenmodel bepalen we de benodigde stappen voor jouw digitale transformatie.

3. Digitale transformatie

Wij helpen je om je team of hele organisatie én de mindset van je medewerkers stap voor stap te transformeren met ons bouwstenenmodel voor data als leidraad.

4. Strategisch partnership

Ons multi-disciplinaire team staat tot je beschikking. We denken met je mee en bieden de juiste data consultants in de juiste fase van je digitale transformatie.

Data consultancy in de praktijk

web-analytics-retailtrends-media

RetailTrends Media

Aan de hand van ons Bouwstenenmodel helpen we de online kanalen inzichtelijk te maken middels betrouwbare web analytics.

digitale-transformatie-van-gogh

Van Gogh Museum

We maakten de volledige multi-channel klantreis inzichtelijk om de interne samenwerking te verbeteren.

PostNL

Ons hele team werkte een dag samen om PostNL te helpen de druk op het callcenter te verlichten en meer vragen online af te handelen.

Van data naar doen. Met Digital Power. 

Onze professionals bieden support bij vraagstukken en uitdagingen op het gebied van Data Analytics, Customer Experience, Data Science en Data Engineering. Weten hoe we jou verder op weg kunnen helpen?

Een aantal van onze opdrachtgevers