Interim Product Owner

Direct inzetbare data experts die je development team optimaal ondersteunen bij de ontwikkeling van producten.

Interim Product Owner

Direct inzetbare data experts die je development team optimaal ondersteunen bij de ontwikkeling van producten.

Zoek je een gecertificeerde Product Owner met inhoudelijke kennis op het gebied van digital en data?

Onze interim Product Owners gaan graag de uitdaging aan om samen met je team producten te ontwikkelen die echt waarde toevoegen. Dankzij hun ervaringen als consultant bij verschillende typen organisaties en op verschillende opdrachten, zijn ze zeer goed in staat de juiste prioriteiten te stellen en de output van je scrumteam te optimaliseren.

Stakeholder management

Van MKB tot multinational en van commercieel tot non-profit: dankzij de ruime ervaring die ze opdeden als data consultant, zijn onze interim Product Owners in staat goed om te gaan met verschillende typen stakeholders en hun specifieke wensen.

Ze brengen stuk voor stuk uitstekende kennis van data analyse en datagedreven werken mee. Wil je het maximale uit je scrumteam halen? Met een interim Product Owner van Digital Power werk je op een agile manier naar het beste resultaat.

Resultaat-gedreven

In korte sprints telkens weer iets opleveren wat direct waarde toevoegt voor je organisatie. Onze interim Product Owners werken samen met je Development Team aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Goede documentatie is hierbij vanzelfsprekend.

Dankzij de inhoudelijke kennis op het gebied van data en digitalisering die onze PO’s meebrengen, kunnen ze de juiste waarde van je producten herkennen en deze doorvertalen naar een goed geprioriteerde backlog.

Bewezen expertise

Van data naar doen, dat is hoe wij je helpen als datapartner. De aanpak van onze interim Product Owners is dan ook heel pragmatisch: we staan graag met ‘onze voeten in de klei’ en leren je organisatie en team(s) graag beter kennen.

Naast het volgen van softskill trainingen en vakinhoudelijke sessies, zijn onze experts goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt. Als Product Owner kunnen ze goed inschatten hoe je de capaciteiten binnen je scrumteam optimaal inzet.

Onze interim Product Owners in het kort

erik_van_der_kooij_business_manager_digital_power

Meer weten?

Business Manager Erik gaat graag met je in gesprek over wat we als datapartner voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Van data naar doen met Digital Power, jouw datapartner

Wil je de volgende stap maken op het gebied van datagedreven werken? Onze data consultants denken graag met je mee. Wil je specifiek de mogelijkheden van Data Science onderzoeken of juist advies over hoe je betrouwbare data verzamelt?

We werken onder andere voor

Bekijk een specifieke dienst