Skip to content

Meer conversies behalen met CRO

Start met het begrijpen van het gedrag van je gebruikers

Waar conversieratio optimalisatie (CRO) voorheen vooral in de E-commerce focus had, zien we de toepassing ervan nu in allerlei vormen en vakgebieden terug. De focus ligt hierbij op het verbeteren van een bepaald conversiedoel. Wat je doel ook is voor jouw organisatie of team, CRO vraagt om een goede aanpak. Deze whitepaper helpt je op weg.

Meer conversies behalen met CRO

Start met het begrijpen van het gedrag van je gebruikers

Bij Digital Power definiëren we CRO als: “Het optimaliseren van de (digitale) touchpoints om meer gewenst gedrag te realiseren met als focus om meer business waarde te creëren”. Deze businesswaarde kan dus verschillen: van kosten besparen, tot retentie en upsell.

In deze whitepaper lichten we de waarde van de inzet van een CRO-proces verder toe. We doen dit aan de hand van vier thema’s: 

  1. Wat is CRO?
  2. Waarde van CRO voor jouw organisatie
  3. Hoe ziet een CRO proces eruit?
  4. CRO proces in de praktijk

Download het whitepaper

Vul het formulier in. Je ontvangt de link naar het whitepaper per e-mail. Check dus goed of je mailadres klopt!

Anneloes Visser is een Analist die enthousiast wordt van data analyse en klantonderzoek die leiden tot klantgedreven oplossingen en effectieve marketingactiviteiten. Dit deed zij o.a. voor Robeco, Univé, KWF en ANWB.
Merel Derlagen is een gedreven Customer Experience Analist die data vertaalt naar concrete acties om zo klantwaarde en businesswaarde te realiseren. Dit deed zij onder andere in opdracht voor Eneco en Univé.
Rico Knopper is een doelgerichte Data Analist die altijd streeft naar het beste resultaat. Hij heeft ruime ervaring in de ecommerce met het meten, analyseren en optimaliseren van verschillende websites.

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!