Skip to content

Van data naar doen

Een whitepaper over datagedreven werken

Iedere dag verzamelen we grote hoeveelheden nieuwe data. Denk hierbij aan gegevens van klanten, gedrag van de bezoekers op je website, informatie over de conversies via al je off- en online kanalen en de prestaties van verschillende teams binnen je organisatie. Grote hoeveelheden data plaatsen we onder de noemer Big Data. Hier kunnen we heel veel waarde uit halen. Met dit whitepaper inspireren we je om met behulp van data betere beslissingen te maken.

Stap voor stap op weg naar een klantgedreven organisatie

Een whitepaper over Customer Experience Optimalisatie

Rogier Kamer
Lead Consultant Data Analytics bij Digital Power
Laatst bijgewerkt: 14-1-2020

15 min.

De klant is koning: veel bedrijven roepen het, maar weinig slagen er écht in klantgedreven te werken. Dit whitepaper zet de cruciale ingrediënten die je nodig hebt om de juiste processen in werking te zetten op een rij. Het biedt praktische handvatten om de klantervaring continu te optimaliseren.

Data is niet alleen belangrijk voor commerciële instellingen met sales targets en service doelstellingen. Alle afdelingen kunnen (en moeten) gebruik maken van data. 

In dit whitepaper worden alle lagen uit ons Bouwstenenmodel voor datagedreven werken stap voor stap uitgelegd. Ontdek hoe je effectief datagedreven kunt werken aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Whitepaper_Digital_Power_Van_data_naar_doen

Download het whitepaper

Vul het formulier in om het whitepaper over het Bouwstenenmodel voor datagedreven werken per e-mail te ontvangen.

Je ontvangt je download via e-mail. Check dus goed of je e-mailadres klopt.
Als je bovenstaande optie aanvinkt, ontvang je 5 wekelijkse e-mails van ons met persoonlijke tips, Daarna ontvang je +/- 1 keer per maand insights, klantcases, trainingen en events. Je kunt je onderaan elke e-mail eenvoudig afmelden.
Dit is een artikel van Rogier Kamer, Lead Consultant Data Analytics bij Digital Power
Rogier is een pragmatisch analist in hart en nieren. “Begin bij de basis en werk van daar uit naar de toekomst” is zijn credo. Zijn hart ligt in het overdragen van kennis en het inrichten van processen ter verbetering van het online begrip. Daarnaast zoekt hij altijd naar kansen om de waarde van online te vergroten en het belang van web analyse te benadrukken.

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken