Van Data Analist naar Data Engineer

Zet de stap bij Digital Power

Van Data Analist naar Data Engineer

Zet de stap bij Digital Power

Je werkt als (web) data analist en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Wellicht is Data Engineering wel iets voor jou! 

Leer hoe je data-infrastructuren kan opzetten, datawarehouses  realiseert en API’s bouwt. Bij alles wat je bedenkt en doet, staan toegevoegde waarde voor de business en de prestaties van je processen centraal.

But where to start? 

Wat je nodig hebt is een omgeving met de beste data engineers om van te leren en dat is precies wat Digital Power jou biedt! 

Tijdens dit traject ga je aan de slag met twee Data Engineering opdrachten bij verschillende klanten. Doordat je onderdeel bent van een ‘Gouden Driehoek’1 staat jouw ontwikkeling centraal – één consultant die jou coacht op je consultancy skills en een andere consultant die je coacht op je technische vaardigheden. Tijdens je maandelijkse coaching gesprekken stel je samen jouw doelstellingen voor die periode op. Op deze manier stel je een persoonlijk leerpad op dat bij jou past. Je mag hierbij volop gebruik maken van onze interne Academy, ons onbeperkt opleidingsbudget en deelnemen aan de peergroups (intervisie). Uiteraard hebben we al een paar gave cursussen waar je gelijk mee aan de slag kan gaan bij je start.

Bij het kennismaken willen we ook graag de mogelijkheid bieden om met onze engineers in gesprek te gaan. Niet alleen jouw ontwikkeling is belangrijk, maar ook je werkplezier, proef de sfeer bij Digital Power.

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

FAQ

Ben je benieuwd hoe het is om als consultant bij ons aan de slag te gaan? Of zit je nog met prangende vragen? Bekijk onze FAQ pagina of neem onderaan deze pagina contact op met onze recruiter Jane van de Wall!

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze Recruiter Jane vertelt je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.