Vacature Technisch Webanalist

Zorg met behulp van tagging ervoor dat websites van onze opdrachtgevers én het gebruik ervan, worden gemeten met een hoge datakwaliteit.

Vacature Technisch Webanalist​

Zorg met behulp van tagging ervoor dat websites van onze opdrachtgevers én het gebruik ervan, worden gemeten met een hoge datakwaliteit.

Een baan als Technisch Webanalist bij Digital Power

Werk deels bij je opdrachtgever(s) en deels vanuit ons kantoor in Amsterdam

Als Technisch Webanalist bij Digital Power, weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat de datacollectie op orde is. Als de data niet klopt, worden er immers verkeerde beslissingen genomen.  ‘Garbage in, garbage out’ is dan ook het argument waarmee je altijd bij de juiste mensen aan tafel komt.

Zonder jou wordt er gemeten om het meten, in plaats van gemeten wat nodig is. Je helpt je opdrachtgevers bij hun web tagging, voelt je thuis in Javascript en lost problemen waar een developer een nacht van wakker ligt, in een uurtje op. Je bent vraagbaak en sparringpartner, maar komt ook proactief met nieuwe ideeën en oplossingen. Je deelt je kennis graag met collega’s en ons netwerk. Dit doe je op jouw manier: door training te geven of junior collega’s te coachen.

Ga jij je thuis voelen in ons team?

Hoe het écht is om bij Digital Power te werken als Technisch Webanalist, kun je pas ervaren als je hier eenmaal zit. Kun je daar niet op wachten? Bekijk dan de video hieronder, luister de podcast met Technisch Webanalist Anton Bies en kijk op onze ‘proef de sfeer’ pagina.

Over jou

  • Je hebt ervaring met Javascript.
  • Je werkt graag met web analytics en web tagging tools.
  • Je kunt technisch complexe zaken begrijpelijk uitleggen.
  • Je bent leergierig en altijd bezig met je eigen ontwikkeling.
  • Je deelt je kennis graag als vraagbaak, trainer en/of coach.
  • Je vindt een goede sfeer op je werk nét zo belangrijk als je vak.
  • Je krijgt goede energie van onze ‘werken bij’ pagina.

Heb je nog geen werkervaring?

Bekijk onze startersvacature > 

Wat wij jou bieden

Wil je de flexibiliteit van een baan als consultant, maar ook onderdeel zijn van een hecht team? Als Technisch Webanalist bij Digital Power krijg je de mogelijkheid om te werken aan verschillende uitdagingen voor diverse opdrachtgevers. Kom je ergens niet uit? Dan staat ons hele team voor je klaar.

Interne Data Academy

Blijf altijd up-to-date door continu te leren, te trainen en vooral: te doen. Lees hier meer over onze interne Data Academy.

Wekelijkse meet-ups

Op vrijdag werk je, in overleg met je opdrachtgever, vanaf ons kantoor. Die dag deel je ervaringen en uitdagingen met collega’s.

Maandelijkse L@L Days

Elke vierde vrijdag van de maand komt het hele team bij elkaar voor een business update, kennisdeling én teambuilding.

Elk kwartaal een teamuitje

Als collectieve bonus doen we elk kwartaal met z’n allen iets leuks. Hoe hoger onze declarabiliteit, hoe hoger het budget.

Ga aan de slag voor organisaties als:

Meer weten over werken bij Digital Power?
Business Manager Robin vertelt je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.