Vacature Junior Data Professional (starter)

Ontwikkel je razendsnel dankzij uitdagingen bij verschillende opdrachtgevers en een scala aan trainingen.

Vacature: Junior Data Professional (starter)

Heb je net je studie afgerond en ben je klaar om aan het werk te gaan als Junior Data Professional? Maak je klaar om je razendsnel verder te ontwikkelen en solliciteer op deze startersvacature.

Als ‘digital native’ klinken termen als data analyse, web tagging, customer journey mapping, A/B testing, data visualisatie en data modeling jou als muziek in de oren. Je wilt graag leren werken met tools als Adobe Analytics, Optimizely, Google Tag Manager en Python. Dit doe je het liefst bij verschillende opdrachtgevers, omdat je zo steeds opnieuw wordt uitgedaagd.

Je volgt hard- en softskill trainingen aan onze in-house Digital Power Academy én je hebt onbeperkt opleidingsbudget. Je maakt de juiste keuzes omtrent je loopbaan onder begeleiding van één van onze ervaren Data Specialisten. En voor welke uitdaging je ook komt te staan, je kunt altijd terugvallen op ons hele team.

Een korte podcast met een van onze Junior Data Professionals?      Beluister hem hier >

Ga jij je thuis voelen in ons team? Proef de sfeer >

 Over jou

  • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring
  • Je volgde een relevante hbo- of Masteropleiding
  • Je bent een ‘Digital Native’
  • Kennis van digitale tools is een pre
  • Je bent leergierig en altijd bezig met je eigen ontwikkeling.
  • Je vindt een goede sfeer op je werk nét zo belangrijk als je vak.
  • Je krijgt goede energie van onze ‘werken bij’ pagina.

 

Heb je al werkervaring als Data Professional?

Word junior Data Professional >

Wat wij jou bieden

Wil je de flexibiliteit van een baan als consultant, maar ook onderdeel zijn van een hecht team? Als Junior Data Professional bij Digital Power krijg je de mogelijkheid om te werken aan verschillende uitdagingen voor diverse opdrachtgevers. Kom je ergens niet uit? Dan staat ons hele team voor je klaar.

Vraag of opmerking?

Robin vertelt je graag meer over werken bij Digital Power als Junior Data Professional.

Neem contact op met Robin de Kramer

“Via Digital Power ontwikkel ik mijzelf in een razend tempo tot een expert in het vakgebied waarbij plezier voorop staat.”

– Merel Derlagen, Junior Data Professional

Proef de sfeer

Een interne training, iets vragen via Slack, een potje tafelvoetbal of proosten op de vrijdagmiddagborrel. Iedereen weet elkaar te vinden.

Academy

Dankzij continue training aan de hand van onze trainingskalender en een persoonlijk ontwikkelplan, is iedere specialist in ons team altijd up-to-date.

Learning @ Location Day

Iedere maand komen alle consultants op kantoor om samen kennis te delen en elkaar te helpen met het tackelen van problemen. Naast alle kennisdeling is de Learning @ Location Day een gezellige dag die wij afsluiten met een borrel.

Ga aan de slag voor organisaties als