Vacature Data Engineer

Werk aan fascinerende analytische vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers.

Vacature: Data Engineer

Als Data Engineer bij Digital Power, werk je aan fascinerende analytische vraagstukken. Je beantwoordt deze door waardevolle informatie uit grote datastromen te halen. Je gaat aan de slag met het operationaliseren van analytische processen bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor gaat je ontwikkeling razendsnel.

Doordat je helemaal thuis bent in data-intensieve processen, weet je hoe je signalen die in data verborgen zitten moet versterken en isoleren. Met deze kennis kun je data processen optimaal inrichten. Daarnaast houd je je bezig met het integreren van vele databronnen. Dit kan zowel in een datawarehousing omgeving zijn als in operationele streaming omgevingen. Bij alles wat je bedenkt en doet, staan toegevoegde waarde voor de business en de prestaties van je processen centraal.

Een korte podcast met een van onze Data Engineers?                        Beluister hem hier >


Ga jij je thuis voelen in ons team? Proef de sfeer >

 Over jou

 • Je hebt goed inzicht in welke informatie waardevol is en voor welk doeleinde
 • Je kent alle processen die nodig zijn om datastromen te verrijken en om te zetten in waardevolle analytische resultaten
 • Je denkt na over wat de vraag áchter de vraag is.
 • Je bent in staat om data-gedreven processen te realiseren van concept tot implementatie.
 • Je bent leergierig en altijd bezig met je eigen ontwikkeling.
 • Je deelt je kennis graag als vraagbaak, trainer en/of coach.
 • Je vindt een goede sfeer op je werk nét zo belangrijk als je vak.
 • Je krijgt goede energie van onze ‘werken bij’ pagina.

…en het helpt als je al thuis bent in SQL, Python, R of SAS en als je ervaring hebt met analytische werkomgevingen zoals die op AWS, Azure en Google Cloud ingericht kunnen worden.

Heb je nog geen werkervaring?

Word junior Data Professional >

Wat wij jou bieden

Wil je de flexibiliteit van een baan als consultant, maar ook onderdeel zijn van een hecht team? Als Data Engineer bij Digital Power krijg je de mogelijkheid om te werken aan verschillende uitdagingen voor diverse opdrachtgevers. Kom je ergens niet uit? Dan staat ons hele team voor je klaar.

 • In-house Academy met hard- én softskill trainingen.
 • Onbeperkt opleidingsbudget.
 • Een senior consultant als coach en/of sparringpartner.
 • De mogelijkheid je eigen team junior consultants te begeleiden.
 • Een baan waar je elke dag met plezier voor uit je bed komt.

 

digital_power_maneros_transparent

Data Engineering doen we samen met onze dochterorganisatie Maneros. Wanneer je op deze vacature solliciteert, ga je daarom met ons beiden in gesprek. Zijn we enthousiast? Dan beslissen we samen wie je werkgever wordt. In beide gevallen heb je dezelfde collega’s, dezelfde werklocaties en dezelfde unieke werksfeer!

Vraag of opmerking?

Robin vertelt je graag meer over werken bij Digital Power en/of Maneros als Data Engineer.

Neem contact op met Robin de Kramer

“Bij Digital Power krijg je de kans om samen met collega’s sneller verder te komen in je professionele carrière dan je ooit had durven dromen.”

– Bram, Data Scientist

Proef de sfeer

Een interne training, iets vragen via Slack, een potje tafelvoetbal of proosten op de vrijdagmiddagborrel. Iedereen weet elkaar te vinden.

Academy

Dankzij continue training aan de hand van onze trainingskalender en een persoonlijk ontwikkelplan, is iedere specialist in ons team altijd up-to-date.

Learning @ Location Day

Iedere maand komen alle consultants op kantoor om samen kennis te delen en elkaar te helpen met het tackelen van problemen. Naast alle kennisdeling is de Learning @ Location Day een gezellige dag die wij afsluiten met een borrel.

Ga aan de slag voor organisaties als