Vacature Corporate Recruiter

Breid ons unieke team uit met de beste data professionals.

Vacature: Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter bij Digital Power ben je verantwoordelijk voor de werving van geweldige collega’s. Hierbij weet je goed over te brengen welke boost wij als organisatie aan een carrière als Data Professional kunnen geven. Daarnaast vind je het prachtig om een potentieel nieuwe collega zich helemaal thuis te laten voelen bij ons, al vanaf de eerste kennismaking. Kortom, je zorgt voor de optimale sollicitatiebeleving!

Dagelijks behandel je alle binnenkomende sollicitaties. Daarnaast benader je pro-actief potentieel interessante kandidaten, stuur je werving- en selectiebureaus aan en voer je sollicitatiegesprekken. Samen met onze Business Managers, Marketeers en Lead Consultants organiseer je de acquisitie en instroom van nieuwe medewerkers optimaal. Correcte administratie van het sollicitatieproces in Afas is hierbij vanzelfsprekend.

Ook heb je een leidende rol in ons nog door te ontwikkelen ‘Campus Recruitment Plan’ Als onderdeel hiervan vertegenwoordig je Digital Power bij onderwijsinstellingen en -events om talenten al tijdens hun studie over ons te enthousiasmeren. Kortom, je bent een Corporate Recruiter die data gedreven mensen perfect uit de markt weet te vissen en de spil is in ons wervingsproces.


Ga jij je thuis voelen in ons team? Proef de sfeer >

 Over jou

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen en passie en energie voor je vak;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je hebt affiniteit met recruitment;
 • Je houdt ontwikkelingen in de markt continu in de gaten;
 • Kennis en ervaring met de werving van Data Professionals is een pre;
 • Je kunt dagelijks vanuit ons kantoor in Amsterdam-Zuid Oost werken;
 • Je krijgt goede energie van onze ‘werken bij’ pagina.

Wat wij jou bieden

Zoals je ziet, we zijn echt op zoek naar een doener. Handen uit de mouwen dus. Je krijgt van ons de vrijheid om je rol zelf naar jouw inzicht in te vullen, natuurlijk wel met de resultaten die we van jouw gaan verwachten. En uiteraard zijn we daarbij behulpzaam!

 • Een afwisselde functie in een snel groeiende, dynamische organisatie.
 • Een informele werksfeer en (zeer) korte communicatielijnen.
 • Training, coaching en een persoonlijk ontwikkelbudget.
 • Veel waardering voor eigen input en initiatieven.
 • Een baan waar je elke dag met plezier voor uit je bed komt.

Vraag of opmerking?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Robin.

Robin de Kramer

“De sport van het achterhalen van de behoefte van de klant, bijdragen aan de strategische groei van Digital Power en een nauwe samenwerking met de beste data gedreven consultants maakt het werken bij Digital Power voor mij zeer dynamisch en uniek.”

– Robin, Business Manager

Proef de sfeer

Een interne training, iets vragen via Slack, een potje tafelvoetbal of proosten op de vrijdagmiddagborrel. Iedereen weet elkaar te vinden.

Academy

Dankzij continue training aan de hand van onze trainingskalender en een persoonlijk ontwikkelplan, is iedere specialist in ons team altijd up-to-date.

Klantcases

Van strategie naar intelligentie aan de hand van ons bouwstenenmodel, support bij data projecten en interim Data Professionals.

Ga aan de slag voor organisaties als