Vacature Business Manager

Zorg er samen met onze consultants voor dat jouw klanten effectief datagedreven gaan werken: van data naar doen.

Vacature Business Manager

Zorg er samen met onze consultants voor dat jouw klanten effectief datagedreven gaan werken: van data naar doen.

Een baan als Business Manager bij Digital Power

's-Hertogenbosch, Nederland

Als Business Manager bij Digital Power ben je continu op zoek naar manieren waarop je je klanten kunt helpen optimaal datagedreven te werken. De aanpak kan een strategisch partnership, een training, een project of een service zijn. In samenspraak met de klant bepaal je de juiste strategie.

Je haalt mooie opdrachten binnen voor de consultants die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Hiervoor bouw je de relaties met onze opdrachtgevers steeds verder uit. Door veel in gesprek te blijven met je klanten en je team consultants, weet je precies wat er speelt. Zo ben je in staat beiden op en top tevreden te houden.

Bij Digital Power sta je in je kracht omdat je op jouw unieke manier je doelstellingen behaalt. Vanaf moment één krijg je niet alleen veel vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten. Hierbij kun je altijd terugvallen op de andere Business Managers. Je put namelijk niet per se uit jarenlange ervaring, maar bent iemand die zichzelf graag verder wil ontwikkelen.

Door de unieke synergie tussen jou en de andere Business Managers én de één-op-één begeleiding die je krijgt, haal je het maximale uit jezelf. Je houdt dan ook van uitdagende targets, bent altijd op zoek naar verbetering en brengt een gezonde portie humor met je mee.

Elke dag weer weet jij je collega’s te motiveren, te inspireren en verder te ontwikkelen. Een logisch gevolg hiervan is de groeiende omzet van ‘je eigen winkel’ binnen Digital Power. 

In de eerste periode van je carrière bij Digital Power zul je ingewerkt worden door je collega's op onze locatie in Amsterdam. Uiteindelijk zul je met name actief zijn in de omgeving van onze tweede locatie in Den Bosch.

Ga jij je thuis voelen in ons team?

Hoe het écht is om bij Digital Power te werken als Business Manager, kun je pas ervaren als je hier eenmaal zit. Kun je daar niet op wachten? Bekijk dan de video hieronder, luister de podcast met Business Manager Robin en kijk op onze ‘proef de sfeer’ pagina.

Over jou

 • Je hebt een sterke drive om nieuwe opdrachtgevers te vinden en relaties verder uit te bouwen.
 • Je hebt een resultaatgerichte, flexibele houding.
 • Je hebt affiniteit met digitalisering en wil je hier meer in verdiepen.
 • Je vindt een goede sfeer op je werk nét zo belangrijk als je vak.
 • Je hebt, bij voorkeur, al een netwerk van potentiële nieuwe opdrachtgevers.
 • Je krijgt goede energie van onze ‘werken bij’ pagina.
 • Je beheerst de Nederlandse taal minimaal op C1 niveau.

Wat wij jou bieden

Je werkt in een jong, ambitieus en flexibel salesteam bestaande uit team players met een commerciële drive. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team ambitieuze Data Professionals, die je voorstelt aan mooie opdrachtgevers uit je eigen, groeiende netwerk.

 • Een afwisselde functie in een jonge, dynamische organisatie.
 • Een informele werksfeer en (zeer) korte communicatielijnen.
 • Veel waardering voor eigen input en initiatieven.
 • Een bonusregeling, opleidingsmogelijkheden, laptop en leaseauto.
 • Een baan waar je elke dag met plezier voor uit je bed komt.

Interne Data Academy

Blijf altijd up-to-date door continu te leren, te trainen en vooral: te doen. Lees hier meer over onze interne Data Academy.

Wekelijkse meetings

Op maandag start je de week meteen goed met een teamoverleg met je collega Business Managers. Jullie zijn een goed team!

Maandelijkse L@L Days

Elke vierde vrijdag van de maand komt het hele team bij elkaar voor een business update, kennisdeling én teambuilding.

Elk kwartaal een teamuitje

Als collectieve bonus doen we elk kwartaal met z’n allen iets leuks. Hoe hoger onze declarabiliteit, hoe hoger het budget.

Vind de juiste match tussen onze data professionals en organisaties als:

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze Recruiter Jane vertelt je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.