Vacature

Accountmanager

Zoek continu naar manieren waarop je onze klanten kunt helpen optimaal datagedreven te werken.

Amsterdam

Vacature

Accountmanager

Zoek continu naar manieren waarop je onze klanten kunt helpen optimaal datagedreven te werken.​

Een baan als Accountmanager bij Digital Power

Als Accountmanager bij Digital Power ben jij continu op zoek naar manieren waarop je je klanten kunt helpen optimaal datagedreven te werken. De aanpak kan een strategisch partnership, een training, een project of een service zijn. In samenspraak met de klant bepaal je de juiste strategie.

Je haalt mooie opdrachten binnen voor onze consultants. Hiervoor bouw je de relaties met onze opdrachtgevers steeds verder uit. Door veel in gesprek te blijven met je klanten en je team consultants, weet je precies wat er speelt. Zo ben je in staat beiden op en top tevreden te houden.

Bij Digital Power sta je in je kracht omdat je op jouw unieke manier je doelstellingen behaalt. Vanaf moment één krijg je niet alleen veel vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten. Hierbij kun je altijd terugvallen op een van de andere Accountmanagers.

Door de unieke synergie tussen jou en de andere leden van het commerciële team én de één-op-één begeleiding die je krijgt, haal je het maximale uit jezelf. Je houdt dan ook van uitdagende targets, bent altijd op zoek naar verbetering en brengt een gezonde portie humor met je mee.

Na ongeveer 12 (afhankelijk hoe snel je groeit) maanden als Accountmanager kun je doorgroeien naar jouw volgende stap! Je kunt ervoor kiezen om door te groeien in senioriteit binnen accountmanagement (verticaal) of horizontaal naar de Business Manager rol waarbij je je naast je sales werkzaamheden ook bezighoudt met het coachen van collega’s en het meedraaien op interne projecten. Het pad dat je kiest is natuurlijk afhankelijk van wat jij het leukste vindt en waar jij in uitblinkt.

De klanten waar je mee werkt

Als Accountmanager kun je een relatie opbouwen met klanten uit verschillende sectoren

Over jou

 • Je hebt 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Je hebt een sterke drive om nieuwe opdrachtgevers te vinden en relaties verder uit te bouwen
 • Je werkt graag in een hecht team samen
 • Je bent vooral jezelf, zonder poespas en je hebt een open blik
 • Je hebt een resultaatgerichte, flexibele houding
 • Je hebt affiniteit met data
 • Je vindt een goede sfeer op je werk nét zo belangrijk als je vak
 • Je hebt, bij voorkeur, al een netwerk van potentiële nieuwe opdrachtgevers
 • Je krijgt goede energie van onze ‘werken bij’ pagina
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Wat we bieden

Je werkt in een jong, ambitieus en flexibel salesteam bestaande uit team players met een commerciële drive. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team ambitieuze Data Professionals, die je voorstelt aan mooie opdrachtgevers uit je eigen, groeiende netwerk.

 • € 3100 – € 3700 bruto per maand
 • Een jaarcontract met daarna verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een bonusregeling, opleidingsmogelijkheden, laptop en leaseauto
 • Thuiswerken incl. budget voor je thuiswerkplek
 • 27 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek)
 • Een telefoonvergoeding van €40 netto
 • Onbeperkt opleidingsbudget
 • Een afwisselde functie in een jonge, dynamische organisatie
 • Een informele werksfeer en (zeer) korte communicatielijnen
 • Veel waardering voor eigen input en initiatieven
 • Een collectieve pensioenregeling
 • Korting via een collectieve zorgverzekering

Klinkt goed?
Solliciteer direct!

Je krijgt zo snel mogelijk van ons een reactie

Testimonials

Wat onze collega's zeggen

"
Als Business Manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn klant. Dat kan (semi)-overheid, MKB, corporate of startup zijn. Samen met consultants help ik ze datagedreven te werken, van offertefase tot uiteindelijk een langdurige samenwerking. Verder doe ik sollicitatiegesprekken en pak ik projecten op voor de groei van ons bedrijf, kortom een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid!
Business Manager
"

Digital Power helpt mij te ontdekken wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg, om hiermee vervolgens bij te dragen aan de organisatie en mezelf verder te ontwikkelen.

Business Manager

Hoe ziet jouw dag eruit als Accountmanager bij Digital Power?

Je werkt vandaag op een van onze kantoren en begint de dag met een goede kop koffie en een praatje bij de verse-bonen-automaat. Daarna klap je je laptop open en beantwoord je wat mailtjes naar aanleiding van je acquisitieblok van de vorige week. De resultaten beginnen al binnen te druppelen… maar je wilt meer!

Samen met je buddy (een senior Business Manager) kijk je wie je zou kunnen benaderen binnen je netwerk. Je denkt na over waar je vrienden en familie werken, bekijkt welke van je relaties uit het verleden interessant kunnen zijn. Met de kennis van je buddy bepaal je hoe je deze verschillende bedrijven kunt benaderen en op welke manier Digital Power hen kan helpen.

Na de lunch bespreek je met een aantal consultants hoe zij hun werk doen bij klanten als ABN-Amro, KLM en de Consumentenbond. Deze inzichten kun je goed als voorbeeld gebruiken tijdens je acquisitiegesprekken. Daarnaast helpt het je ook om meer kennis op te doen van onze manier van werken en het datalandschap.

Aan het eind van de dag sluit je aan bij het Marketing-Commercie overleg. Samen bepalen we de prioriteiten voor de marketinguitingen. Je inbreng wordt gewaardeerd en je deelt de inzichten die je inmiddels hebt weten op te doen.

Daarna stap je in de auto naar huis en kijkt terug op een productieve dag. Nu die eerste klant nog binnenhalen. Je bent ervan overtuigd dat dit niet lang meer zal duren!

Hoor het direct van onze eigen mensen

Stefan & Reimer leggen je graag uit wat je kunt verwachten van deze baan.

Meer weten over werken bij Digital Power?
Onze recruiters, Jane en Tsovik, vertellen je graag meer over ons bedrijf, ons team en de uitdagingen en mogelijkheden die we je kunnen bieden.