Technical Web Analytics

Implementeer online analytics en andere digitale tracking om te kunnen meten wat je wilt weten.

Webdata Architectuur opzetten?

Analytics Framework 

Bepaal de belangrijkste doelen van bedrijf en website; we brengen wat je wilt weten in kaart met een KPI Framework. Voor gestructureerde datacollectie stellen we een Analytics Framework op. Welke waarden moeten op welk moment verstuurd worden en hoe moet de datalayer eruitzien?

Web analytics implementeren?

Configuratie Analytics tool

Als duidelijk is wat er gemeten moet worden, stellen we de metingen in via een Tag Management Systeem. Dit doen we zowel voor websites als voor apps. Ook configureren we de Analytics tool zelf. Met een sterke focus op datakwaliteit zetten onze Technische Webanalisten een implementatie neer waar je op kunt bouwen.

Andere tracking inregelen?

Marketing pixels, apps, CDP’sDMP’s

Naast Web Analytics, kunnen we ook marketingpixels voor je implementeren. We integreren andere tools (zoals A/B testing en user feedback) via je Tag Management Systeem. Ook kunnen onze technische specialisten overweg met Customer Data Platforms en Data Management Platforms.

Maak het gedrag van je bezoekers of gebruikers volledig meetbaar

Weten hoe bezoekers zich door je website of app heen bewegen? Van klikken op specifieke elementen en scroll diepte tot funnelanalyses en het bekijken van video’s: analyse van het online bezoekersgedrag leidt tot waardevolle inzichten.

Onze Technische Webanalisten maken het bezoekersgedrag op je website of in je app volledig meetbaar. Door een tag management tool als Google Tag Manager of Tealium te implementeren op je site, ben je minder afhankelijk van je web developers. 

Meten wat je wilt weten

Of het nou een basis- of meer geavanceerde implementatie van je web analytics tool is, of pixels voor je marketingcampagnes: onze Technische Webanalisten regelen het voor je. Wij zorgen dat je niet gaat meten om het meten, maar dat je gaat meten wat je moet weten om je doelstellingen te bereiken.

Strategische support bij je digitale transformatie.
Goed georganiseerde, multi-disciplinaire data projectteams.

Gegarandeerde continuïteit van je data operatie.

(Incompany) trainingen en inspiratiesessies over data.

Vacature: Technisch Webanalist

Zorg met behulp van tagging ervoor dat websites van onze opdrachtgevers én het gebruik ervan, worden gemeten met een hoge datakwaliteit.
Meer weten?
Business Manager Erik gaat graag met je in gesprek over wat we als datapartner voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Ontdek onze andere specialisaties