Skip to content

In gesprek met Rodion, Data Analytics consultant

Een podcast over data

Een baan als Data Analytics consultant in het team van Digital Power: de vacature lijkt je interessant, maar wat kun je in de praktijk verwachten? Rodion legt het uit in deze podcast.
Rodion Jense
Data Analytics Consultant bij Digital Power
Laatst bijgewerkt: 11-03-2021

8 min.

In gesprek met Rodion, Data Analytics consultant

Een podcast over data

Een baan als Data Analytics consultant in het team van Digital Power: de vacature lijkt je interessant, maar wat kun je in de praktijk verwachten? 

Wat moet je kunnen als Data Analytics Consultant, wat voor werk ga je doen en waarom zou je bij ons moeten willen werken? Marloes gaat erover in gesprek met Rodion, Data Analytics consultant in ons team.

Aan de slag als Data Analytics consultant in ons team

Enthousiast geworden over de functie van Data Analytics consultant na het luisteren van deze podcast?

Bekijk de vacature & solliciteer >

Luister onze andere podcasts

Dit is een podcast met Rodion Jense, Data Analytics consultant bij Digital Power
Rodion werkt met passie aan data analyse en datavisualisatie. Met zijn achtergrond in marketing is het vertalen van data in inzichten een natuurlijk proces geworden. In de sectoren farmacie en voedingsmiddelen heeft hij gewerkt aan oplossingen op het gebied van supply chain, marketing en sales. De laatste tijd is hij vooral actief met het ontwikkelen van dashboards die helpen om de zorg beter te maken.

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!