Skip to content

In gesprek met Bart, Technical Web Analytics consultant

Een podcast over data

Een baan als Technical Web Analytics consultant in het team van Digital Power: de vacature lijkt je interessant, maar wat kun je in de praktijk verwachten? Bart legt het uit in deze podcast.
Bart Minten
Technical Web Analytics consultant bij Digital Power
Laatst bijgewerkt: 16-03-2021

6 min.

In gesprek met Bart, Technical Web Analytics consultant

Een podcast over data

Een baan als Technical Web Analytics consultant in het team van Digital Power: de vacature lijkt je interessant, maar wat kun je in de praktijk verwachten? 

Wat moet je kunnen als Technical Web Analytics consultant, wat voor werk ga je doen en waarom zou je bij ons moeten willen werken? Marloes gaat erover in gesprek met Bart, Technical Web Analytics consultant in ons team.

Aan de slag als Technical Web Analytics consultant in ons team

Enthousiast geworden over de functie van Technical Web Analytics consultant na het luisteren van deze podcast?

Bekijk de vacature & solliciteer >

Luister onze andere podcasts

Dit is een podcast met Bart Minten, Technisch Web Analytics consultant bij Digital Power
Bart is Technisch Webanalist en helpt klanten met de technische inrichting van tag management en analytics systemen. In zijn functie is hij de brug tussen de wensen vanuit de business en de uiteindelijke implementatie op de website. Het opzetten van een solide inrichting is belangrijk zodat analisten op de juiste manier kunnen rapporteren op (web)data.

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!