Skip to content

Marieke in CRO café

Een podcast over data

In deze clip vanuit de livestream tijdens het Digital Analytics congres van de MOA spraken Guido en Bart met onze Marieke. Luister naar je klanten: weet je eigenlijk wel wat ze nodig hebben?
Marieke Schulte
Data Science Consultant bij Digital Power
Laatst bijgewerkt: 4-11-2019

32 min.

Rogier op New Business Radio

Een podcast over data

Bedrijven worden steeds bewuster van correcte opslag van data en het koppelen van verschillende databronnen! Digital Power is ontstaan vanuit de behoefte om webdata inzichtelijk te maken. Ron Lemmens van New Business Radio sprak met ‘onze’ Rogier over data. Beluister de podcast in 9 minuten.

In deze clip vanuit de livestream tijdens het Digital Analytics congres van de MOA spraken Guido en Bart met onze Marieke. Marieke sprak die dag op het congres over Data Science en Social Listening. Daar hoor je in deze Spotify podcast meer over.

Dit is een podcast met Marieke Schulte, Data Science Consultant, Digital Power
Marieke heeft een achtergrond in sociaal- en ontwikkelingsbeleid en het evalueren hiervan, aan de hand van (ethisch verantwoorde) data.

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!