Skip to content

In gesprek met Philip, Data Science consultant

Een podcast over data

Een baan als Data Science consultant in het team van Digital Power: de vacature lijkt je interessant, maar wat kun je in de praktijk verwachten? Philip legt het uit in deze podcast.
Philip Roeleveld
Data Science consultant bij Digital Power
Laatst bijgewerkt: 02-04-2021

6 min.

In gesprek met Philip, Data Science consultant

Een podcast over data

Een baan als Data Science consultant in het team van Digital Power: de vacature lijkt je interessant, maar wat kun je in de praktijk verwachten? 

Wat moet je kunnen als Data Science consultant, wat voor werk ga je doen en waarom zou je bij ons moeten willen werken? Marloes gaat erover in gesprek met Philip, Data Science consultant in ons team.

Aan de slag als Data Science consultant in ons team

Enthousiast geworden over de functie van Data Science consultant na het luisteren van deze podcast?

Bekijk de vacature & solliciteer >

Luister onze andere podcasts

Dit is een podcast met Philip Roeleveld, Data Science consultant bij Digital Power
Als Data Scientist helpt Philip klanten door het onderzoeken van data en bovendien aan de hand hiervan modellen te implementeren om processen te verbeteren of tot inzichten te komen. Hiervoor doet hij beroep op zijn skillset van data science, maar ook wiskunde en programmeren, om tot praktische oplossingen te komen voor open problemen. Ook de dialoog met stakeholders is cruciaal om dit goed te kunnen doen.

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!