Online Marketeer inhuren?

Eigenlijk hebben we geen Online Marketeers. Onze mensen zijn namelijk Digital Marketeers die met on- én offline data aan de slag gaan. Een Digital Marketeer maakt je marketingactiviteiten meetbaar en inzichtelijk voor alle stakeholders in je bedrijf. Dankzij de integratie van de juiste tools met je bestaande systemen, wordt je marketingteam een stuk effectiever en efficiënter in het genereren van leads.

Zoekmachine optimalisatie

Hoger ranken in Google dankzij Search Engine Optimisation (SEO).

Digital marketing tools

Implementatie en optimalisatie van de juiste tools voor jouw organisatie.

Een groter online bereik

Online advertising, web optimalisatie, social media en e-mail marketing.

Effectieve marketingacties

Gepersonaliseerde campagnes die warme leads genereren.

Maak je marketingactiviteiten volledig meetbaar

Welke kanalen en campagnes zijn effectief en waar moet je dus je budget aan besteden? En wat is de juiste strategie om je doelgroep te bereiken en te overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Met een Digital Marketeer van Digital Power in je team heb je een specialist in huis die marketingkanalen en -tools voor je inricht, meetbare campagnes ontwikkelt en alles continu optimaliseert op basis van objectieve data.

Van digital marketingstrategie tot specialistisch advies

Digital marketing is een breed vak. Met alleen een goede website ben je er immers niet. Alle digital ‘touch points’ moeten optimaal ingericht zijn voor elk individu, maar ook perfect met elkaar geïntegreerd zijn. Een goede Marketeer snapt precies hoe dit werkt en weet welke boodschap je via welk kanaal moet versturen om maximaal rendement te halen uit je campagnes. Maar ook hoe je juist dat ene kanaal optimaliseert voor maximale conversie.

Een Digital Marketeer van Digital Power

Wil je je marketingbudget optimaal besteden? Een Digital Marketeer van Digital Power geeft advies over je digital marketingstrategie en de juiste digital marketing tools. Hij optimaliseert je kanalen en ontwikkelt je campagnes op basis van objectieve data. Of het nou om al je marketingactiviteiten gaat of alleen om zoekmachinemarketing (SEO), online advertising (SEA), marketing automation, het beheer en de optimalisatie van je website, social media kanalen en e-mail campagnes. Met één van onze Digital Marketeers is ook jouw organisatie future proof.

Profielen specialisten ontvangen?

Zoek je een Digital Marketeer? Bel Erik van der Kooij