Digital Power en Maneros gaan samen verder als Digital Power

Amsterdam, april 2020

Zusterorganisatie en specialist op het gebied van Data Science en -Engineering Maneros wordt volledig geïntegreerd.

Digital Power en Maneros gaan samen verder als Digital Power

Amsterdam, april 2020

Zusterorganisatie en specialist op het gebied van Data Science en -Engineering Maneros wordt volledig geïntegreerd.

Het Corona virus brengt grote uitdagingen en vraagt van veel organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden. Al voor deze crisis zetten we de overname van Maneros in gang. Nu is de overname afgerond en kiezen we er bewust voor dit goede nieuws te delen. Samen staan we sterker. Als één team kunnen we klanten die voor nieuwe uitdagingen staan of juist nieuwe kansen zien, beter van dienst zijn. Ook in deze tijden zijn we graag jouw datapartner.

Maneros voor 100% geïntegreerd

Eind 2018 namen we al een belang in Maneros en gingen we samen aan de slag om onze expertise op het gebied van Data Science en -Engineering uit te breiden. Samen met Maneros mochten we mooie uitdagingen op dit gebied oppakken voor verschillende organisaties zoals ASML, Ministerie van Buitenlandse Zaken, de NS en de Belastingdienst.

Al snel ontdekten we dat we beiden veel kansen zien in een verdieping van onze samenwerking. Zowel qua werkwijze als cultuur passen we goed bij elkaar. Daarnaast kon het voor de buitenwereld verwarrend zijn dat we onze expertise op Data Science Engineering vlak onder twee namen aanboden.

maneros-wordt-digital-power

Samen verder als één sterk merk

We gaan daarom onze krachten bundelen en verder als één sterk merk. De consultants uit het Maneros team komen in dienst van Digital Power en ook het management verliezen we niet uit het oog. Zo zal Victor van den Broek zich met name bezighouden met het vergroten van onze expertise op Data Science en -Engineering vlak. Zijn broer Marnix grijpt deze kans aan om zich te focussen op onze partnerorganisatie Cubonacci.

Van data naar doen

Als jouw datapartner helpen we je doelstellingen te bereiken. Wil je beslissingen maken op basis van betrouwbare, relevante data? Business vraagstukken oplossen met behulp van Data Science? Datamodellen operationaliseren en je klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden? We gaan graag met je in gesprek over de nieuwe mogelijkheden die we je als Digital Power kunnen bieden.

De Digital Power groep

De Digital Power groep bestaat nu uit vier bedrijven. Begin 2019 sloot machine learning startup Cubonacci zich al aan bij Digital Power. De technologische Adversitement dochters Datastreams en Actuals volgden in december toen we ons voormalige moederbedrijf Adversitement overnamen. Hiermee kunnen we als datapartner ook technologie op het gebied van machine learning lifecycle management, data engineering en automatisering bieden.  

Jouw datapartner

Machine Learning Lifecycle Management

datastreams

Data processing & collaboration

Robotic revenue validation

Dit kan de groei van Digital Power betekenen voor:

Data professionals

Zoek je een uitdagende baan als data consultant, waarbij je altijd kunt sparren met een groot team professionals die nét zo nieuwsgierig zijn als jij? De groei van ons team met meer (technische) consultants betekent dat je nóg meer kennis kunt ophalen bij je collega’s.

Door onze grotere omvang kunnen we nóg gavere opdrachten binnenhalen. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen.

Organisaties

Heb je een vraagstuk, probleem of uitdaging op het gebied van datagedreven werken en heb je hulp nodig? Met onze nieuwe omvang en uitgebreide expertise kunnen we elke datavraag die je hebt beantwoorden. 

De specialisten die voor je aan de slag gaan, kunnen terugvallen op een veel groter team met nóg meer kennis. Jij profiteert mee. Weten hoe we jou en je organisatie kunnen helpen effectiever datagedreven te werken?