'Niet meepraten, maar dóen!'

De Digital Power Klantendag is een interactieve, inspirerende middag speciaal voor onze klanten. Kom je ook?

'Niet meepraten, maar dóen!'

De Digital Power Klantendag is een interactieve, inspirerende middag speciaal voor onze klanten. Kom je ook?

11 oktober vanaf 13.30 uur in Huizen

Op 11 oktober organiseren wij onze allereerste Klantendag! De Klantendag belooft een gezellige middag te worden met op de agenda informatieve presentaties, leuke interactieve sessies en heerlijke hapjes en drankjes om de dag mee af te sluiten.

Programma

Inloop, koffie en koekjes 

Praat vast bij of ontmoet nieuwe mensen met een lekkere kop koffie. Bespreek vooral je verwachtingen van de dag: wij zijn benieuwd!

Welkom & opening

Onze CEO René de Boer heet je welkom en vertelt kort iets over het thema van de dag: ‘Niet meepraten, maar dóen!’ Daarna zal Jos van SAS vertellen over de prachtige locatie en een introductie geven van één van de data games die je kunt spelen tijdens de pauzes.

Sprekers:

Social Listening met Data Science

In een snel veranderende maatschappij is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de behoeften van je doelgroep. Marieke en Bram zullen de ‘social listening’ methode uitleggen en een klantcase presenteren waarmee zij RNW Media hebben geholpen om niet alleen te praten over een onderwerp maar ook actie te ondernemen. 

Sprekers:

Machine Learning & Steen, Papier, Schaar

Er wordt veel gesproken over Data Science en Machine Learning, maar wat is het eigenlijk? Jan vertelt je vanuit zijn eigen ervaringen bij onder andere KLM welke uitdagingen er vaak spelen op het gebied van Data Science en hoe je daarmee om kunt gaan. Ook legt hij machine learning uit met behulp van een speels voorbeeld. Versla jij de computer met een spelletje Steen, Papier, Schaar?  

Spreker:

Koffiepauze & data games

Tijd om na te praten over de eerste presentaties! Maar kijk ook even goed rond, want tijdens de pauzes zijn er meerdere data games aanwezig. Speel een potje Data Science Foosball of probeer het algoritme te verslaan met Steen, Papier, Schaar!

Omdenkclinic

Een flitsende en interactieve inwijding in het omdenken die je niet mag missen! Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen.

Benieuwd wat je te wachten staat? Check deze video! 

Host:

  • Pepijn Lagerwey – Trainer, Ja-maar B.V.

Pauze met fris & data games*

Na de Omdenkclinic moet er nodig bijgepraat worden. Dit doen we met een glaasje fris en ach, waarom niet nóg een potje tafelvoetbal?

Visualisatie wrap up

De essentie van onze Klantendag zal live worden samengevat op een tekening. Lotte zal het proces van de tekening delen met ons met behulp van een tekenscherm en een beamer. 

Spreker:

Borrel & bites

Oh yeah, vrijmibo tijd! Als je wel eens bij ons op kantoor bent geweest op vrijdagmiddag, weet je wat je te wachten staat. Zo niet, geniet dan gewoon lekker van een hapje en een drankje!

Meld je nu gratis aan

We zien uit naar je komst!

Alle belangrijke info op een rij:

Datum: 11 oktober 2019

Aanvang: 13:30 uur

Programma start: 14:00 uur

Thema: Niet meepraten, maar dóen!

Locatie: SAS Netherlands, Flevolaan 69, Huizen 

Niet meepraten, maar dóen!

Datagedreven werken, data science, machine learning… stuk voor stuk onderwerpen waar veel over gepraat wordt. Maar wat betekent het nou écht voor de dagelijkse operatie van je organisatie?

Tijdens onze eerste Klantendag gaan we je inspireren om niet alleen mee te praten over data, maar vooral ook gewoon te gaan dóen! Samen kijken we op een laagdrempelige manier naar de voordelen van datagedreven werken en praktische toepassingen van data (science).

Of je nou manager bent of data professional: na deze Klantendag ga je naar huis met een hoofd vol ideeën. Meld je aan voor een inspirerende middag!

Locatie: SAS Nederland

Voor onze Klantendag mogen we de prachtige locatie van onze partner SAS gebruiken. Zij zijn gevestigd op het landgoed “Oud-Bussem” in Huizen.

Bekijk de routebeschrijving naar SAS >

Kom je met het openbaar vervoer? Stuur Elise een bericht of je gebruik wilt maken van onze aangeboden taxi service die vanaf station Naarden/Bussum naar SAS rijdt om 13:30u en 13:45u.

Heb je een vraag over onze Klantendag?
Elise vertelt je graag meer!