Skip to content

Smart Security Scan

HOME / KLANTCASES / SMART SECURITY SCAN

Meer online conversie dankzij een verbeterde UX dankzij een user experience review

Smart Security Scan is een tool waarmee je de veiligheid van websites kunt testen. Uit de rapportages bleek dat er iets mis ging in de flow waarbij mensen hun IP adres moeten verifiëren om te kunnen scannen. Wij gingen op zoek naar een oplossing. Ook gaven we tips om de online conversie te optimaliseren.

Onze aanpak

In een eerste gesprek stelden we samen de prioriteiten en de scope van het project vast. Zo konden we gericht te werk gaan en ervoor zorgen dat de developer bruikbaar advies kreeg.

Omdat er geen data beschikbaar was, moesten we werken vanuit een UX invalshoek. We lieten de website testen door een aantal mensen. Zij moesten ondertussen hardop uitspreken waar ze tegenaan liepen. Op basis hiervan bepaalden we welke design patterns het beste zouden werken. Deze vormden de basis voor wireframes welke binnen de stijl van de huidige website geïmplementeerd werden.

Het resultaat

Op basis van de user experience review schreven we een adviesrapport met de belangrijkste focuspunten. Deze lichtten we uitgebreid toe tijdens een presentatie. Op basis van de uitkomsten kan Smart Security Scan de website verder optimaliseren. Zo verbetert de user experience en stijgt de online conversie.

In de toekomst gaat Smart Security Scan de prestaties van het nieuwe ontwerp meten met behulp van web analytics. Op basis van een continu optimalisatieproces worden de prestaties steeds verder verhoogd.

We werken onder andere voor

Meer weten?
Business Manager Joachim gaat graag met je in gesprek over wat we als datapartner voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!