Interim Online Marketeer nodig?

Een Interim Online Marketeer maakt je marketingactiviteiten meetbaar en inzichtelijk voor alle stakeholders in je bedrijf. Dankzij de integratie van de juiste tools met je bestaande systemen, wordt je marketingteam een stuk effectiever en efficiënter in het genereren van leads.

Een groter online bereik

Online adverteren met behulp van Google AdWords en social media als Facebook en LinkedIn.

Digital marketing tools

Implementatie en optimalisatie van de juiste tools voor jouw organisatie.

Meer klantbetrokkenheid

Optimalisatie van je website, social media en e-mails om positionering te versterken.

Effectieve marketingacties

Gepersonaliseerde campagnes die warme leads genereren en je klanten binden.

Maak je marketingactiviteiten volledig meetbaar

Welke kanalen en campagnes zijn effectief en waar moet je dus je budget aan besteden? En wat is de juiste strategie om je doelgroep te bereiken en te overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Met een interim Online-/Digital Marketeer van Digital Power in je team heb je een specialist in huis die marketingkanalen en -tools voor je inricht, meetbare campagnes ontwikkelt en alles continu optimaliseert op basis van objectieve data.

Van digital marketingstrategie tot specialistisch advies

Digital marketing is een breed vak. Met alleen een goede website ben je er immers niet. Alle digital ‘touch points’ moeten optimaal ingericht zijn voor elk individu, maar ook perfect met elkaar geïntegreerd zijn. Een goede interim Online Marketeer snapt precies hoe dit werkt en weet welke boodschap je via welk kanaal moet versturen om maximaal rendement te halen uit je campagnes. Maar ook hoe je juist dat ene kanaal optimaliseert voor maximale conversie.

Het werk van onze Digital Marketeers:

vestedaSinds het vertrek van een vaste medewerker, beheren we de Google AdWords campagnes voor woningbelegger Vesteda. Ontdek onze aanpak.

Een interim Online Marketeer van Digital Power

Wil je je marketingbudget optimaal besteden? Een interim Online Marketeer van Digital Power geeft advies over je digital marketingstrategie en de juiste digital marketing tools. Hij optimaliseert je kanalen en ontwikkelt je campagnes op basis van objectieve data. Of het nou om al je marketingactiviteiten gaat of alleen om zoekmachinemarketing (SEO), online advertising (SEA), marketing automation, het beheer en de optimalisatie van je website, social media kanalen en e-mail campagnes. Met één van onze Online Marketeers is ook jouw organisatie future proof.

Profielen specialisten ontvangen?

Google Certified Partner

Wil je meer uit Google Analytics halen, of aan de slag met Google AdWords? Onze consultants zijn gespecialiseerd in:

  • Google Analytics
  • search advertising
  • mobile advertising
  • video advertising
  • display advertising

Interim Online Marketeer nodig? Bel Erik van der Kooij