Interim Data Scientist nodig?

Wil je niet alleen weten hoe je er nu voor staat, maar ook inzicht in toekomstige trends? Een interim Data Scientist helpt je grote hoeveelheden ongestructureerde big data om te zetten naar heldere inzichten en strategische toekomstplannen.

Unieke inzichten

Inzichten uit ongestructureerde big data gevisualiseerd in real-time dashboards.

Verbeterde voorspellingen

Nauwkeurige voorspellingen dankzij machine learning technieken en statistische modellen.

Inzet data science tools

Maximaal resultaat uit je data m.b.v. Python, Java, R, Hadoop, Spark, Matlab, SPSS en meer.

Storytelling op basis van data

De inzichten uit verzamelde data helder en begrijpelijk voor alle stakeholders van je organisatie.

Data science: de toekomst van data gedreven organisaties

Verzamel je grote hoeveelheden big data en wil je hier maximaal rendement uit halen? Onze interim Data Scientists transformeren ongestructureerde big data naar geautomatiseerde beslissingen. Ze identificeren belangrijke signalen en patronen uit verschillende datastromen. Hiervoor analyseren ze verschillende groottes, snelheden en soorten data. Aan de hand van statistische modellen brengen ze structuur aan, leggen ze verbanden en voorspellen ze toekomstige trends.

Voorspellende inzichten op basis van big data

Met hun wiskundige achtergrond en natuurlijke nieuwsgierigheid werken onze interim Data Scientists aan de ontwikkeling en optimalisatie van data processing modellen. Ze integreren zelflerende algoritmes met je bestaande systemen. Met behulp van tools als Hadoop, Python, Java, SPSS en R zijn ze in staat nauwkeurige voorspellingen te doen. Hierbij onderzoeken ze continu nieuwe mogelijkheden om meer uit je bestaande data te halen.

Het werk van onze Data Scientists:

intelligence-group

Intelligence Group vroeg ons een dashboard te maken dat inzicht biedt in de arbeidsmarktkansen en -perspectief voor scholieren en beleidsmakers in het MBO.

Een Data Scientist van Digital Power

Onze Data Scientists maken grote hoeveelheden data bruikbaar voor je bedrijfsvoering. Ze vertalen praktische vraagstukken naar schaalbare modellen die ook in de toekomst blijven werken. Ze nemen je bestaande datastromen onder de loep en selecteren de juiste methodieken om de antwoorden te vinden die je zoekt. Dankzij hun sterke aanpassingsvermogen en communicatieve skills, voegen ze al snel waarde toe aan je bestaande organisatie.

Profielen specialisten ontvangen?

Interim Data Scientist nodig? Neem contact op met Erik van der Kooij