Interim Data Manager/Teamlead

Direct inzetbare data experts met jarenlange ervaring die begrijpen wat jouw organisatie of team nu nodig heeft.

Interim Data Manager/Teamlead

Direct inzetbare data experts met jarenlange ervaring die begrijpen wat jouw organisatie of team nu nodig heeft.

Zoek je een data expert die je data & analytics team of datagedreven organisatie naar een hoger niveau tilt? Een manager die op inhoudelijk vlak richting kan geven en op strategisch niveau met je meedenkt? 
 

Onze interim Data Managers gaan graag de uitdaging met je aan. Ze kunnen je huidige Data Manager tijdelijk vervangen of je helpen een nieuw team te bouwen. Dankzij hun ervaringen als consultant bij verschillende typen organisaties en op verschillende opdrachten, zijn ze zeer goed in staat teams te leiden en snel resultaten voor je te boeken. 

Snel resultaten behalen

Van MKB tot multinational en van commercieel tot non-profit: dankzij de ruime ervaring die ze opdeden als data consultant, zijn onze interim managers in staat zich snel nieuwe bedrijfsprocessen te doorzien en samen te werken met verschillende typen mensen met oog voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Ze brengen stuk voor stuk uitstekende kennis van data analyse en datagedreven werken mee. Wil je samen snel resultaten behalen? Met een interim Data Manager of Teamlead van Digital Power kom je het verst.

Doelgericht aan de slag

Proactief leiden en meewerken in je team, maar ook tijd voor reflectie en feedback zijn belangrijke kernwaarden van onze interim Data Managers. Ze zijn getraind in belangrijke softskills en in staat nieuwe ontwikkelingen in de markt in te zetten om je doelen te bereiken.

Elke interim Data Manager heeft daarnaast bepaalde specialistische kennis. Ontstaat er behoefte aan iets wat daarbuiten ligt? Ons team data consultants is altijd binnen handbereik voor extra kennis én capaciteit.

Data teams bouwen

Wordt er verspreid over je organisatie met data gewerkt en wil je dit centraal organiseren, bijvoorbeeld door de opzet van een data & analytics team? Onze interim Data Managers helpen je een team op te bouwen op de manier die past bij je organisatie, situatie en strategie. 

Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring bij uiteenlopende typen organisaties, zijn ze ook in staat je huidige team(s) naar een hoger level te brengen. Hierbij nemen ze de rol van manager of sparringpartner aan.

Onze interim Data Managers in het kort

erik_van_der_kooij_business_manager_digital_power

Meer weten?

Business Manager Erik gaat graag met je in gesprek over wat we als datapartner voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Van data naar doen met Digital Power, jouw datapartner

Wil je de volgende stap maken op het gebied van datagedreven werken? Onze data consultants denken graag met je mee. Wil je specifiek de mogelijkheden van Data Science onderzoeken of juist advies over hoe je betrouwbare data verzamelt?

We werken onder andere voor

Bekijk een specifieke dienst