Interim Data Analist nodig?

Een interim Data Analist biedt je altijd helder inzicht in het online gedrag van je (potentiële) klanten? Maak je marketing beslissingen op basis van objectieve data en adviezen en behaal top resultaten!

Van data naar actie

 Helder inzicht dankzij rapportages van de online data die je verzamelt.

Optimale budget verdeling

Weten welke online kanalen de meeste omzet genereren.

Meetbare resultaten

Je marketing resultaten meten aan de hand van de juiste KPI’s.

Data analytics tools

Maximaal rendement uit tools als Google Analytics en Adobe Analytics.

Van data analyse naar data gedreven advies

Heb je een enorme database met waardevolle informatie, maar het gevoel dat je er niet uit haalt wat erin zit? Of beschik je juist over allerlei online rapportages die zó ingewikkeld zijn dat je ze niet gebruikt? Zonde! Met behulp van een interim Data Analist van Digital Power transformeer je data naar effectieve marketingacties en optimaliseer je je producten en kanalen op basis van objectieve informatie.

Helder inzicht in de customer journey

Een goede interim Data Analist biedt je helder inzicht in de customer journey. Zo kan hij een functie als Web Analist vervullen. Hij brengt dan in kaart waar je bezoekers vandaan komen, welke pagina’s van je website ze bezoeken, en waar ze je website weer verlaten. Een interim Data Analist kijkt verder dan dat en biedt inzicht in de performance van je producten en marketingkanalen. Op basis hiervan geeft hij je waardevolle adviezen die vaak direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zo haal je meer bezoekers naar je website en neemt je conversie toe.

Met een interim Data Analist in je team maak je beslissingen op basis van het werkelijke klantgedrag. Dat werkt toch veel beter dan enkel vertrouwen op je onderbuikgevoel?

Het werk van onze Data Analisten:

rnw logo

RNW vroeg onze hulp bij het verzamelen, samenvoegen, structureren én visualiseren van data uit vele verschillende informatiebronnen.

unive_logo

We onderzochten hoe de integratie van verschillende databronnen m.b.v. Microsoft Power BI de besluitvorming binnen Univé kon verbeteren.

De resultaten van een direct mailing campagne vielen tegen, maar waarom? We analyseerden de customer journey en stelden een actieplan op.

Een interim Data Analist van Digital Power

Een weldoordachte customer journey leidt tot maximaal rendement uit je online marketing activiteiten. Je wilt je marketingbudget toch zeker toewijzen aan de kanalen die de meeste omzet genereren? Dan heb je inzicht nodig in de prestaties van ieder kanaal. Een interim Data Analist weet als geen ander hoe belangrijk deze inzichten zijn voor jouw resultaten. Hij vertaalt zijn data analyses naar duidelijke rapportages en bruikbare adviezen. Op basis hiervan maak je de juiste beslissingen om je bedrijfsdoelstellingen te halen.

Profielen specialisten ontvangen?

Interim Data Analist nodig? Neem contact op met Robin de Kramer