Whitepapers, checklists en tips over data gedreven werken

Geïnspireerd raken om (meer) data gedreven te werken? Of juist effectief aan de slag in de praktijk? We helpen je verder op weg met behulp van deze downloads.

7 tips voor bedrijven die klein willen starten met big data

Tips

Big data enkel is niet enkel weggelegd voor grote multinationals. Ook voor relatief kleine bedrijven zijn de voordelen enorm. De kunst is alleen om niet meteen in wereld veranderende termen te gaan denken, maar het stap voor stap te doen. We geven je zeven tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Download de tips

Rapport Digitale Transformatie

Digitale transformatie richting een customer-centric organisatie

Whitepaper

De zoektocht naar de heilige graal van de customer-centric organisatie is in volle gang. In dit whitepaper delen diverse specialisten succesvolle transformatie-strategieën en best practices voor het ‘future proof’ maken van organisaties.

Download dit whitepaper

campaign-tagging

Campaign URL builder

Template

Helder inzicht in de prestaties van je online kanalen? Met behulp van onze URL builder in Excel ben je in staat je campaign tagging consistent toe te passen. Door middel van drop downs maak je de juiste selecties voor de bron, het medium en de campagne van de URL. Op basis hiervan kun je overzichtelijke, real-time dashboards met handige filters maken.

Download de URL builder

whitepaper_gebundelde_kracht_paid_search_social_advertising

De gebundelde kracht van paid search & social advertising

Whitepaper

Door Google AdWords en je Facebook advertentieaccount met elkaar te integreren, heb je beter inzicht in de customer journey en ben je in staat om data-gedreven marketingcampagnes op te zetten. Ga aan de slag met de 8 tips in dit whitepaper om gerichter te adverteren en meer uit je budget te halen met een hogere conversie als resultaat.

Download dit whitepaper

whitepaper_digitale_transformatie_financiele_dienstverlening

Digitale transformatie in de financiële dienstverlening

Whitepaper

Ontdek de visies, strategieën en lessons learned van ABN AMRO, APG, Flow Traders, ING, Knab, Optiver, PGGM en PwC op digitale transformatie in de financiële dienstverlening.

Download dit whitepaper

Whitepaper digitale transformatie in ecommerce

Digitale transformatie in e-commerce: de consument van de toekomst

Whitepaper

Wie gaat de derde faillissementengolf in de e-commerce overleven? Voor de ontwikkeling van dit whitepaper geven mensen van Thuiswinkel.org, DeliXL, bol.com, Slimstock en Transavia hun visie op recente ontwikkelingen binnen de e-commerce en de toekomst.

Download dit whitepaper

Meer leren over effectief werken met data?

Ontwikkel je kennis op het gebied van data gedreven werken. Meld je aan voor een inspiratiesessie of training. Ben je op zoek naar inhoudelijke kennis voor een bedrijfsspecifieke uitdaging? Ontdek onze incompany trainingen op maat!