Data Science

Zet (big) data om naar praktische inzichten, modellen en geautomatiseerde systemen.

Advanced Analytics die concrete waarde toevoegt?

Data Science voor Business

Voor diepgaande datavragen heb je Data Scientists nodig met brede kennis en technische vaardigheden. Ons team kan iedere datavraag aan. We stellen de juiste businessvraag en maken met geschikte tooling oplossingen die je helpen het gewenste resultaat te behalen. Je organisatie en de mensen die ermee gaan werken zijn hierbij een belangrijke factor.

Moeilijk meetbare begrippen toch meetbaar maken?

Data Science voor Research

Hoe meet je klantbeleving? Of de kwaliteit van een dienst? Bijna iedere organisatie heeft dit soort vragen maar weet niet goed hoe je de antwoorden uit je data haalt. Onze Data Science Researchers kunnen dit als de beste. Ze doen dit door op basis van wetenschappelijke kennis je bestaande en nieuwe data te doorgronden met behulp van geavanceerde technieken. 

Data Science operationeel maken?

Data Science Engineering

Met alleen een model, kun je niet veel. Je moet het ook integreren met je bestaande tools en processen én onderhouden. Hiervoor is een vorm van engineering nodig. Dit is een relatief nieuw vakgebied met veel onbekende uitdagingen en weinig beschikbare specialisten die ze aankunnen. Onze Data Science Engineers helpen je stap voor stap de infrastructuur te bouwen die je nodig hebt.

Van strategie naar intelligentie

Wil je een uitdaging aanpakken of een probleem oplossen met behulp van een Data Science bureau? Of maak je al gebruik van datamodellen en -toepassingen, maar worden ze niet effectief ingezet? Onze Data Scientists helpen je diepgaande datavragen te beantwoorden, schaalbare datamodellen te bouwen én te operationaliseren. Ze kijken hierbij kritisch naar je data infrastructuur, processen en mensen en implementeren de tools die je nodig hebt.

Strategische support bij je digitale transformatie.
Goed georganiseerde, multi-disciplinaire data projectteams.

Gegarandeerde continuïteit van je data operatie.

(Incompany) trainingen en inspiratiesessies over data.

Vacature: Data Scientist

Combineer meerdere databronnen en voer statistische analyses uit. Vertaal trends en relaties die je ziet direct in concrete actiepunten.

Meer weten?
Business Manager Joachim gaat graag met je in gesprek over wat we als datapartner voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Ontdek onze andere specialisaties