Data projecten

Specialistische kennis op het gebied van data nodig voor een project?

De ROI van je website moet omhoog, je wilt een specifieke campagne meetbaar maken en/of een schaalbare data structuur opzetten. Wij bieden de specialist die je nodig hebt op het juiste moment.

dip_data_projectmanagement

SCRUM/Agile data project?

Onze data specialisten hebben ruime ervaring in het managen van én meedraaien in projecten op het gebied van data. Diverse mensen uit ons team hebben een SCRUM certificaat.

Van ondersteuning bij data projecten tot volledig projectmanagement

Onze data specialisten helpen je bij projecten als:

  • Een helder dashboard van een specifieke campagne.
  • Een schaalbare data structuur opzetten voor tag management, A/B testing, etc.
  • Een KPI framework als basis voor jouw data gedreven organisatie.
  • Processen die (deels) offline plaatsvinden, digitaliseren én integreren.
  • Een expert review van je huidige data structuur.

We bieden zowel maatwerk dashboards en frameworks als data gedreven projectmanagers die je volledige project in goede banen leiden.

Jouw digitale transformatie

We helpen je in 4 stappen naar een data gedreven organisatie

1. Kennismaking

Wat is je projectdoelstelling, wie zijn de stakeholders en welke expertise mist er in je huidige team? Onze Lead Consultants en Business Managers gaan graag met je in gesprek.

2. Scope van het project

We bespreken de scope en randvoorwaarden van je project. Wanneer is de deadline, hoeveel budget is er beschikbaar en welke resources heb je nodig in welke fase?

3. Realisatie

We bieden voor elke uitdaging en elke fase één of meerdere data specialisten. Ook trainen we je eigen team in het gebruik van tools en/of delen we onze expertise.

4. Afronding en opvolging

We maken de resultaten t.o.v. de projectdoelstellingen volledig inzichtelijk. Samen met jou bespreken we de vervolgstappen en eventuele overdracht.

3 referenties op het gebied van data projecten

unive_logo

Power BI dashboard zorgcampagne

We onderzochten hoe de integratie van verschillende databronnen m.b.v. Microsoft Power BI de besluitvorming binnen Univé kon verbeteren.

vesteda

Inrichting meetbare Facebook pagina

Om de customer engagement te verhogen, maakten we een goede Facebook bedrijfspagina voor Vesteda inclusief real-time dashboard.

vodafone

Opzet A/B testomgeving

We zetten een schaalbare A/B testomgeving op met als doel de user experience te verbeteren en dus de conversie van Vodafone te verhogen.

Van data naar doen. Met Digital Power. 

Onze professionals bieden support bij vraagstukken en uitdagingen op het gebied van Data Science, Data Analytics, User Experience en Digital Marketing. Weten hoe we jou verder op weg kunnen helpen?