Data projecten

Ons multi-disciplinaire team data professionals biedt de juiste expertise om je data project optimaal te laten verlopen.

Data projecten​

Ons multi-disciplinaire team data professionals biedt de juiste expertise om je data project optimaal te laten verlopen.​

Een succesvol data project

De ROI van je website moet omhoog, je wilt een specifieke campagne meetbaar maken en/of een schaalbare data structuur opzetten. Wij bieden de specialist die je nodig hebt op het juiste moment.

SCRUM/Agile data project?

Onze data specialisten hebben ruime ervaring in het managen van én meedraaien in projecten op het gebied van data. Diverse mensen uit ons team hebben een SCRUM certificaat.

Van ondersteuning bij data projecten tot volledig projectmanagement

We bieden zowel maatwerk dashboards en frameworks als data gedreven projectmanagers die je volledige project in goede banen leiden.

Succesvolle data projecten van A tot Z uitgevoerd

1. Kennismaking

Wat is je projectdoelstelling, wie zijn de stakeholders en welke expertise mist er in je huidige team? Onze Lead Consultants en Business Managers gaan graag met je in gesprek.

2. Scope

We bespreken de scope en randvoorwaarden van je project. Wanneer is de deadline, hoeveel budget is er beschikbaar en welke resources heb je nodig in welke fase?

3. Realisatie

We bieden voor elke uitdaging en elke fase één of meerdere data specialisten. Ook trainen we je eigen team in het gebruik van tools en/of delen we onze expertise.

4. Realisatie en opvolging

We maken de resultaten t.o.v. de projectdoelstellingen volledig inzichtelijk. Samen met jou bespreken we de vervolgstappen en eventuele overdracht.

Van data naar doen met Digital Power, jouw datapartner

Wil je een specifiek Data Science project oppakken of heb je hulp nodig bij het opzetten van een schaalbare data infrastructuur met een deadline? Onze data professionals zijn gespecialiseerd in Data Analytics, Technical Web Analytics, Customer Experience, Data Science en Data Engineering.

We werken onder andere voor

Neem contact met ons op

Sparren over effectief datagedreven werken of heb je een vraag over onze diensten? We horen graag van je!

Bekijk een specifieke dienst