Data Engineering

Lever iedereen betrouwbare en betekenisvolle data uit een solide, schaalbare infrastructuur.

Data lake implementeren?

Data Pipeline Development

Een data lake is een nieuwe vorm van een centrale data huishouding. Onze Data Engineers zorgen ervoor dat je data lake implementatie robuust en schaalbaar wordt. Zo zorgen we ervoor dat je (Big) Data Analisten effectief te werk kunnen gaan met een robuust data lake. 

Big data architectuur opzetten?

Architectuur & Organisatie

Als vervolgstap in je big data plan is het opzetten van een architectuur een noodzakelijke stap. Dit is een plan waarbinnen volgende stappen gezet kunnen worden. Hiermee kun je stap voor stap richting je stip op de horizon gaan. Zorg ervoor dat je Data Engineers en Data Scientists weet waar ze binnen werken.

Modellen operationaliseren?

Machine Learning Lifecycle Management

Een veelvoorkomend probleem bij Data Science initiatieven is dat het blijft bij een onderzoek. Om machine learning modellen daadwerkelijk in je bedrijfsprocessen toe te passen heb je een specifiek engineering specialisme nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat je modellen in productie komen en hun toegevoegde waarde realiseren.

Van strategie naar datacollectie

Wil je data gaan verzamelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je al een eind op weg en wil je hulp bij het monitoren van je processen en het bewaken van de kwaliteit? Of heb je het gevoel dat de data die je verzamelt niet optimaal bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen? Digital Power helpt je op een gestructureerde manier relevante en betrouwbare data te verzamelen.

Strategische support bij je digitale transformatie.
Goed georganiseerde, multi-disciplinaire data projectteams.

Gegarandeerde continuïteit van je data operatie.

(Incompany) trainingen en inspiratiesessies over data.

Vacature: Data Engineer

Werk aan fascinerende analytische vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers en haal waardevolle informatie uit data.

Meer weten?
Business Manager Joachim gaat graag met je in gesprek over wat we als datapartner voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Ontdek onze andere specialisaties