Data Academy

Trainingen over data, inspiratiesessies voor een datagedreven mindset en gastcolleges: we delen onze kennis graag met je.

Trainingen over data

Introductietrainingen over data, verdiepende, vakinhoudelijke trainingen en het leren beheersen van veelgebruikte tools.

Vraag een training aan >

Inspiratiesessies

Interactieve inspiratiesessies waarbij je in een ongedwongen setting wordt geïnspireerd om effectief te werken met data.

Vraag een inspiratiesessie aan >

Webinars

Je kennis over datagedreven werken uitbreiden via online video’s? Onze consultants geven je gratis training via de Online Data Academy.

Online Data Academy >

Training of inspiratiesessie over data op afstand?

Ook in corona-tijd delen we graag onze kennis met je. Het is hierbij zeker mogelijk om een sessie op afstand te organiseren!

“Al langer hadden we de behoefte om een module rondom het werken met data toe te voegen aan ons Young Professionals Programma. In de zoektocht naar een externe trainer kwamen we in contact met Digital Power.

Dankzij de expertise en kritische houding van de consultants van Digital Power kregen we meer dan simpelweg de training waar we om hadden gevraagd. Het resultaat was een prettige samenwerking en een goed onderbouwde trainingsmodule die écht paste bij onze visie en doelen.”

– Niels van Geffen, Consultant | Executive PA, Venturn

We werken onder andere voor

Neem contact met ons op

Sparren over effectief datagedreven werken of heb je een vraag over onze diensten? We horen graag van je!

Bekijk een specifieke dienst