Digital Power lanceert eigen stichting voor maatschappelijke impact

Maak kennis met de Digital Power Datahub

  • Artikel
  • Onze aanpak
Consultancy.nl
Door Consultancy.nl
onze mediapartner
4 min
17 Nov 2021

We hebben een eigen stichting opgericht, waarmee we ons op pro bono-basis inzetten voor maatschappelijke impact. Consultancy.nl schreef er een artikel over.

“Als je het mij vraagt, gaat werken in de datawereld over meer dan alleen van data naar doen of van vraag naar oplossing”.

Marieke Schulte, voorzitter van de stichting.

Marieke en Rene luiden de stichting in

Consultancy.nl interviewde onze CEO René de Boer en de oprichtster/voorzitter van de Digital Power Datahub Marieke Schulte over het hoe en waarom. 

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken

dataprofessionals

Zelf dataprofessionals aannemen of werken met een datapartner?

Managers van teams geven vaak de voorkeur aan het aannemen van vaste medewerkers. Goede dataprofessionals zijn alleen heel schaars en lastig te vinden én te binden. Werken met een flexibele schil is een goed alternatief: je kunt eenvoudig en snel de juiste data expertise invliegen en snel op- en afschalen waar nodig. Wij zetten alle voordelen van het werken met onze dataconsultants ten opzichte van een team vaste medewerkers op een rij. Laat je overtuigen!

Lees meer

5 redenen om Infrastructure as Code (IaC) te gebruiken

Infrastructure as Code heeft zich bewezen als betrouwbare techniek om platformen sterk neer te zetten in de cloud. Het vraagt echter wel een extra tijdsinvestering van de betrokken ontwikkelaars. In welke gevallen loont de extra inspanning zich? Je leest het in dit artikel.

Lees meer

Het belang van datakwaliteit

Ga je beslissingen maken op basis van data? Dan moet je ervoor zorgen dat je datakwaliteit op orde is. Goede documentatie volgens een helder proces is hierbij essentieel. Waarom en hoe? Je leest het in dit artikel.

Lees meer

1x per maand data insights, praktijkcases en een kijkje achter de schermen ontvangen?

Meld je aan voor onze maillijst en blijf 'up to data':