Skip to content

Digital Power groeit hard door maar blijft een familie

Een interview met onze collega's

Sinds de oprichting is het hard gegaan met dataspecialist Digital Power. Het Amsterdamse bureau groeit als kool en mag inmiddels een waslijst aan bekende namen tot zijn klantenkring rekenen. Eén ding blijft echter hetzelfde: data mag dan het specialisme zijn, uiteindelijk draait het allemaal om de mensen. “Van een onbekende speler zijn we uitgegroeid tot dé datapartner van vele bedrijven, maar ons team voelt nog steeds als een familie”, vertelt Business Manager Erik van der Kooij.

Digital Power groeit hard door maar blijft een familie

Een interview met onze collega's

Dit artikel werd gepubliceerd op Consultancy.nl
Laatst bijgewerkt: 30-3-2021

6 min.

Sinds de oprichting is het hard gegaan met dataspecialist Digital Power. Het Amsterdamse bureau groeit als kool en mag inmiddels een waslijst aan bekende namen tot zijn klantenkring rekenen. Eén ding blijft echter hetzelfde: data mag dan het specialisme zijn, uiteindelijk draait het allemaal om de mensen. “Van een onbekende speler zijn we uitgegroeid tot dé datapartner van vele bedrijven, maar ons team voelt nog steeds als een familie”, vertelt Business Manager Erik van der Kooij.

In vijf jaar tijd is het team van Digital Power ongeveer vijf keer zo groot geworden. Met zulke groeicijfers is het verre van vanzelfsprekend dat het hechte teamgevoel overleeft. Toch slaagt Digital Power hierin. Dat gaat niet vanzelf – er wordt hard aan gewerkt.

digital-power-cultuur

"“We mogen zijn wie we zijn en hoeven niet allemaal hetzelfde te doen en te denken. Verschillen zijn oké! Juist door allemaal comfortabel onszelf te zijn, zijn we samen zo goed!”

- Rogier Kamer, Manager Data Strategy & Data Academy, Digital Power

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken

Of je nou consultant bent of staflid: reizen moet nooit een issue zijn. Waar kies jij voor?

  • Een NS-Business card waarmee je onbeperkt gratis kunt reizen door het hele land, ook in je vrije tijd. 
  • Eigen vervoer en een kilometervergoeding van €0,19 per km, ook als je fietst.
  • Een poolauto, lease auto of tijdelijke huurauto (we vertellen je graag meer over de voorwaarden) 

Bij Digital Power staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dit stimuleren we met een ongelimiteerd ontwikkelbudget en een focus op het delen van kennis. 

Waar we écht in uitblinken, is onze persoonlijke begeleiding op jouw ontwikkeltraject. Zelf heb je vast een goed beeld waar je heen wilt. Twee begeleiders die je zelf kiest, helpen je bij het identificeren van specifieke doelen en acties. We noemen dit ‘De Gouden Driehoek’.

Zolang jij je blijft ontwikkelen, zal je ook blijven groeien in onze organisatie. Want jouw loonsverhoging is gekoppeld aan je drive om verder te komen. Zolang dat gebeurt, ben je hiervan verzekerd!