Skip to content

Digital Power groeit hard door maar blijft een familie

Een interview met onze collega's

Sinds de oprichting is het hard gegaan met dataspecialist Digital Power. Het Amsterdamse bureau groeit als kool en mag inmiddels een waslijst aan bekende namen tot zijn klantenkring rekenen. Eén ding blijft echter hetzelfde: data mag dan het specialisme zijn, uiteindelijk draait het allemaal om de mensen. “Van een onbekende speler zijn we uitgegroeid tot dé datapartner van vele bedrijven, maar ons team voelt nog steeds als een familie”, vertelt Business Manager Erik van der Kooij.

Digital Power groeit hard door maar blijft een familie

Een interview met onze collega's

Dit artikel werd gepubliceerd op Consultancy.nl
Laatst bijgewerkt: 30-3-2021

6 min.

Sinds de oprichting is het hard gegaan met dataspecialist Digital Power. Het Amsterdamse bureau groeit als kool en mag inmiddels een waslijst aan bekende namen tot zijn klantenkring rekenen. Eén ding blijft echter hetzelfde: data mag dan het specialisme zijn, uiteindelijk draait het allemaal om de mensen. “Van een onbekende speler zijn we uitgegroeid tot dé datapartner van vele bedrijven, maar ons team voelt nog steeds als een familie”, vertelt Business Manager Erik van der Kooij.

In vijf jaar tijd is het team van Digital Power ongeveer vijf keer zo groot geworden. Met zulke groeicijfers is het verre van vanzelfsprekend dat het hechte teamgevoel overleeft. Toch slaagt Digital Power hierin. Dat gaat niet vanzelf – er wordt hard aan gewerkt.

digital-power-cultuur

"“We mogen zijn wie we zijn en hoeven niet allemaal hetzelfde te doen en te denken. Verschillen zijn oké! Juist door allemaal comfortabel onszelf te zijn, zijn we samen zo goed!”

- Rogier Kamer, Manager Data Strategy & Data Academy, Digital Power

Lees onze andere artikelen over datagedreven werken