Ontmoet ons op de Big Data Expo

18 & 19 september | standnummer 89 | Jaarbeurs Utrecht

Op 18 en 19 september 2019 staan we voor de derde keer op de Big Data Expo. Kom kennismaken of bijpraten! Je vindt ons op standnummer 89 in de Utrechtse Jaarbeurs.

Kom kennismaken!

Benieuwd naar de voordelen van data gedreven werken of juist op zoek naar een uitdagende baan als Data Professional in ons team? We ontmoeten je graag. Ga in gesprek met één van onze specialisten of speel een potje tafeltennis. Donderdagmiddag starten we om 15.30 uur met een domibo!

Werkzoekende? Test vast of je in ons team past >

Ontdek wat we doen

Op onze stand geven we korte presentaties van onze aanpak. Ontdek in 10 minuten wat we doen op het gebied van Data Analytics, Customer Experience, Data Science en Data Engineering bij organisaties als KLM, het Van Gogh Museum en Vodafone. Ook ben je van harte uitgenodigd een potje ‘data science foosbal’ met ons te spelen!

Woon lezingen bij

De organisatie van de Big Data Expo heeft een programma vol met interessante lezingen voorbereid. Bekijk het programma op de website en bepaal vast welke je niet wilt missen.

Bekijk hier het BDE programma >

digital-power-data-professionals-amsterdam
Als je bovenstaande optie aanvinkt, ontvang je e-mails van ons met nieuwe insights, klantcases, trainingen en ontbijtsessies. Je kunt je onderaan elke e-mail eenvoudig afmelden.

Van data naar doen. Wij werken voor organisaties als: