Data gedreven en trainingen en inspiratiesessies

Customer Experience inspiratiesessie

Hoe transformeer ik mijn klanten naar fans? Gökhan geeft tijdens deze inspiratiesessie uitgebreid antwoord op deze vraag. Tijdens het ontbijt staan onderwerpen als customer centricity, customer experience, en usability centraal. Aan de hand van concrete voorbeelden, klantcases, en een uitgebreide Customer Experience checklist waarmee je je organisatie kunt analyseren, raak je in twee uur geïnspireerd. Je vertrekt weer met concrete actiepunten op zak.

Trainer:  Gökhan Arslantas

Datum & tijd: Woensdag 9 mei van 8.00 tot 10.00 uur

Locatie: Digital Power Amsterdam

Doelgroep: Managers, Marketeers en beleidsmakers die willen ontdekken hoe ze de relatie met hun klanten verder kunnen versterken.

Kosten: Deelname en ontbijt zijn kosteloos.

MKB Ontbijtsessie

Hoe zet je big data effectief in bij MKB organisaties? Tijdens onze tweede ontbijtsessie voor MKB ondernemers geeft Lead Consultant Data Analytics Rogier Kamer inzicht in de voordelen van big data voor MKB ondernemers. Onder het genot van een ontbijtje ontdek je wat de voordelen van data verzameling en -analyse zijn en hoe je klein kunt beginnen met big data.

Trainer: Rogier Kamer

Datum & tijd: vrijdag 18 mei 2018 van 8.00 tot 10.00 uur

Locatie: Digital Power Amsterdam

Doelgroep: MKB ondernemers / Marketing Managers

Kosten: Deelname en ontbijt zijn kosteloos.

Data visualisatie inspiratiesessie

Hoe transformeer je data naar heldere inzichten? Tijdens de inspiratiesessie data visualisatie legt Olaf aan de hand van sprekende voorbeelden uit hoe een duidelijk dashboard tot stand komt. Van meetbare doelstellingen en KPI’s tot een interactieve rapportage die de informatievoorziening en communicatie tussen teams flink verbetert. Wil je ook data gedreven beslissingen maken op basis van dezelfde informatie als je collega’s? Dan moet je hier bij zijn!

Trainer: Olaf Stempels

Datum & tijd: Vrijdag 1 juni van 8.00 tot 10.00 uur

Locatie: Digital Power Amsterdam

Doelgroep: Managers, Marketeers en Analisten die in hun dagelijks werk te maken hebben met visualisatie & dashboarding of de mogelijkheden willen onderzoeken.

Kosten:  Deelname en ontbijt zijn kosteloos.

DigiTalent Bootcamp

Deelnemers aan de DigiTalent Bootcamp volgen gedurende twee weken interactieve workshops over onderwerpen als data visualisatie, A/B testing en het bepalen van juiste KPI’s. Naast functionele trainingen, biedt de Bootcamp training in tools als Adobe Analytics, Google Analytics en Excel. De trainingen worden gegeven door onze eigen data specialisten, die naast kennis ook praktijkervaringen delen met de deelnemers.

Datum & tijden: 4 t/m 15 juni, ma-vr. van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie: Digital Power Amsterdam

Doelgroep:professionals die hun kennis van data gedreven werken willen vergroten

Kosten: €400 per dagdeel of €2850 voor de gehele Bootcamp 

KPI inspiratiesessie

Hoe vertaal ik een stip op de horizon naar concrete acties? Tijdens de KPI inspiratiesessie legt Lead Consultant Data Analytics Rogier Kamer uit hoe je begint met het meetbaar maken van je doelstellingen. Na het ontbijt loop je naar buiten met de eerste stappen op je KPI framework in kaart. Doe inspiratie op en wissel kennis en ervaringen uit met ondernemers zoals jij.

Trainer: Rogier Kamer

Datum & tijd: n.t.b. van 8.00 tot 10.00 uur

Locatie: Digital Power Amsterdam

Doelgroep: MKB ondernemers en Marketing Managerss

Kosten: Deelname en ontbijt zijn kosteloos.

In-company training

De digitale kennis van je medewerkers naar een hoger niveau tillen? Onze data specialisten bieden ook trainingen op maat, waarbij je o.a. gebruik kunt maken van je eigen data. In het verleden ontwikkelden we vakinhoudelijke trainingen voor bedrijven als ABN Amro, KLM, Nespresso, Aegon, de Consumentenbond en Vesteda.  We kunnen zowel één-op-één- als groepstrainingen organiseren. Neem vooral eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Datum: in overleg

Locatie: op locatie

Doelgroep: je eigen team

Kosten: op aanvraag

Inspiratiesessie data gedreven werken

Je wilt data gedreven werken, maar dit blijkt lastig in de praktijk. Toch wil je dit (beter) doen! Door je beslissingen te maken op basis van data en niet op basis van onderbuikgevoel, behaal je immers betere, meetbare resultaten. Tijdens een inspiratiesessie met een aantal van onze data specialisten, kijken we samen naar de processen die je (meer) wilt digitaliseren.

Datum: in overleg

Locatie: op locatie

Doelgroep: jij als professional of je hele team

Kosten: op aanvraag

Big Data Expo

De Big Data Expo is het grootste event waar bedrijven en instellingen die hun producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data presenteren. Dit jaar organiseren we diverse interessante sessies op onze stand. Meer info volgt later. Je vindt ons op stand 91 in de beurshal.

Datum: 19 & 20 september 2018

Locatie: Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht

Doelgroep: iedereen met interesse in big data

Kosten: GRATIS 

Vraag over ons trainingsaanbod? Neem contact op met Erik