Jouw ontwikkeling staat voorop

De interne Digital Power Academy biedt al onze medewerkers de kans zichzelf maximaal te ontwikkelen. Word je onderdeel van ons team? Er staat altijd wel een interessante training op de planning!

In 5 jaar van starter naar data specialist of -generalist

digital_power_ontwikkelpad

Als onderdeel van ons team, verloopt je ontwikkeling in een aantal fasen:

  1. Starter: je eerste maanden als data professional
  2. Consultant: tot 1,5 jaar werkzaam in ons team
  3. Medior: na 3 jaar
  4. Senior: na 4 jaar

Na 5 jaar kies je zelf welke kant je op wilt. Word je specialist/expert op jouw vakgebied (5) of blijf je liever breed inzetbaar als generalist (6)?

Trainingskalender

De Academy organiseert trainingen die je helpen een betere consultant te worden. Als medewerker van Digital Power kun je je hier altijd voor inschrijven. Breid je domeinkennis uit en word een betere consultant door trainingen als ‘Omgaan met weerstand’, ‘Stakeholdermanagement’ en ‘Presentatievaardigheden’. Een aantal van onze consultants is opgeleid tot SCRUM Master of -Product Owner.

Externe trainingen en congressen

Wil je een specifieke tool of vaardigheid leren die we onze interne Data Academy niet aanbiedt? Als het bijdraagt aan je ontwikkeling en de functie die je uitvoert voor Digital Power, is er veel mogelijk. We denken graag met je mee! Jaarlijks nemen een aantal van ons deel aan events als MeasureCamp, Conversion Hotel, Adobe Summit en Superweek. Wil je naast je werk een opleiding volgen? We gaan graag met je in gesprek!